vineri, 30 august 2013

OOTD: Call me Miss Flower


   Sfârșitul lunii august este unul fericit, deoarece am reușit să îmi achiziționez mai mult de jumătate din lucrușoarele pe care le trecusem pe wishlist-ul pentru această lună. Deși marchează și sfârșitul calendaristic al verii, eu sunt optimistă și cred că zilele călduroase nu ne vor părăsi prea curând. Din dragoste pentru vară, astăzi vă prezint o ținută înflorată.
    Pantalonii cu imprimeu floral i-am achiziționat de pe Choies.com și, așa cum mi-am dorit, aștept să îmi ajungă și sacoul asortat pentru a întregi minunatul costum. Pantalonii îmi plac foarte mult, au un imprimeu deosebit, înculori calde, ușor tomnatice. Vor face casă bună cu hainele mele de toamnă, așa că voi reuși să păstrez amintirea verii cât mai mult timp. Deși nu mai sunt disponibili pe site, pantalonii au costat în jur de $40. Eu am comandat măsura S și îmi vin puțin largi, însă sunt obișnuită cu croiala pantalonilor de costum care vin mai frumos când sunt mai lejeri. Mi se par grozave costumele, este genial cum creatorii de modă au reușit dintr-o piesă vestimentară masculină să dea naștere unui articol pentru femei atât de elegant și de feminin, deopotrivă.


   Bustiera cu imprimeu cu flori este de pe Romwe.com, am mai folosit-o și în alte combinații, pentru că este destul de versatilă, atât datorită croielii, cât și imprimeului.
   De această dată, am folosit mai multe accesorii decât de obicei: geantă și sandale maro, curea îngustă maro, set de brățări și noul colier de la SheInside, care era și el pe lista de dorințe din această lună.


 Trousers/pantaloni: Choies.com
Sandals/ sandale
Bag/ geantă Catalina Estrada
Necklace SheInside




miercuri, 28 august 2013

Review: Loțiune împotriva vergeturilor Palmer's


   Despre loțiunea împotriva vergeturilor de la Palmer's auzisem cu mult timp înainte să o achiziționez, deși eram reticentă cu privire la eficacitatea ei. Am mai folosit produse anti-vergeturi  și nu pot spune că am fost dată peste cap de rezultatele vreunei loțiuni anume.
   Din cauza modificărilor de greutate, precum și a altor factori, am în zona coapselor și pegambe câteva vergeturi de culoare alb, de care îmi doresc să scap de mult timp. Din ce am mai citit pe internet, pentru că sursele sunt numeroase cînd vine vorba de documentare în privința vergeturilor, firicelele albe de sub piele sunt foarte greu de eliminat, aproape imposibil, dacă nu se apelează la operație.

duminică, 25 august 2013

OOTD: Aztec Print


    Vara aceasta a fost în tendințe imprimeul aztec, fie că a fost vorba de o bluză, o rochie sau o pereche de sandale cu talpă ortopedică cu acest print. De la bun început am fost atrasă de acest imprimeu, nu neapărat datorită modelului geometric, ci mai degrabă mixului de culori, eu fiind o iubitoare a hainelor colorate sau în culori puternice.
   Bluza din șifon/ chiffon negru am achiziționat-o de pe site-ul Udobuy, în urmă cu aproximativ o lună de zile și am apucat să o port de 2-3 ori. Modelul aztec al topului este creat cu ajutorul apicațiilor din paiete colorate, așa că toate romburile și pătrățelele pe care le vedeți sunt făcute integral din paiete strălucitoare albe, roșii și negre. Topul este dintr-un material foarte subțire, de aceea este și transparent, însă pe perioada verii acest lucru nu constituie o problemă, în condițiile în care în zilele toride ne dorim să purtăm haine cât mai lejere. Eu mi-am luat măsura M, iar topul îmi vine ușor larg.

   Pantalonașii scurți îi am de pe SheInside.com, cred că este a cincea pereche de pe acest site pe care am cumpărat-o în vara aceasta. Sunt decorați cu dantelă crem, iar culoare lor este un albastru clasic. Eu am ales măsura M, dar îmi sunt ușor largi, dar sunt mulțumită de cum se așează pe corp.
   S-a nimerit ca poza să fie făcută chiar când mi-am aplicat pe buze un ruj într-o nuanță foarte puternică. În general, nu suport să port nimic de buze, însă acum am făcut un sacrificiu ”de-amorul artei”. Ca accesorii, am optat pentru o eșarfă de păr aurie cu paiete, ochelari de soare și o curea roșie. În picioare port o pereche de sandale din plastic transparent, decorate cu mărgeluțe multicolore.


Top aztec Udobuy
Pantaloni scurți/Shorts SheInside
Curea/Belt Armani
Sandale cu mărgele
Ochelari/ Sunglasses Bershka


joi, 22 august 2013

International Giveaway: EbonyVintage & SheInside CLOSED


Update 2 septembrie: Concursul s-a încheiat! Am avut 29 de înscrieri valide, foarte puține după părerea mea, dar nu pot obliga pe nimeni să se înscrie. Poate pe viitor voi atrage mai multe persoane:) Am folosit platforma random.org pentru a alege câștigătoarea. Iată lista participanților:

   Și câștigătoarea este nr 3: Adriana Popescu! Felicitări, draga mea! Te rog să îmi trimiți un e-mail la adresa nahoot6@yahoo.com cu datele de livrare. 

***************


   RO: Dragele mele, am plăcerea să vă invit la un nou concurs, al cărui premiu este o minunată bluză în dungi de la SheInside. Concursul este sponsorizat de mine și este deschis internațional.
   Concursul de desfășoară între 21-31 august, iar câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul random.org în maxim 3 zile de la încheierea concursului, urmând a fi contact prin e-mail.

    Regulile concursului:

  1. Să dați like paginii de facebook EbonyVintage.
  2. Să distribuiți acest giveaway pe cel puțin o rețea de socializare.
  3. Să lăsați un comentariu care să conțină : numele, adresa de e-mail și link-ul de share.
   Opțional: Să mă urmăriți prin GFC sau Bloglovin (aș aprecia dacă ați face acest pas opțional)

   Premiu: Bluză SheInside în dungi, măsura M, pe care o puteți vedea aici. Deși este măsura M, bluza se potrivește și pentru persoanele care poartă S sau L. Verificați detaliile de mai jos pentru a vedea dimensiunile exacte ale bluzei.
    Vă aștept cu drag! Baftă tuturor :)

********************************************

    EN: My dears, I am pleased to invite you to a new contest, in which the prize is a lovely striped blouse from SheInside. The contest is sponsored by me and is open internationally.
    Contest runs from August 21 to 31, and the winner will be chosen using random.org within 3 days of the end of the competition and he would be contacted by e-mail.

     Contest rules:
  1. Like EbonyVintage facebook page- here.
  2. Share this giveaway on at least one social network.
  3. Leave a comment containing your name, e-mail and link share.
    Optional: Follow through GFC or Bloglovin (I would appreciate if you make this step)

    Prize: striped blouse from SheInside, in size M, which you can see here. Although the size is M, the blouse also fits for people who wear S or L. Check the details below to see the exact dimensions of the blouse.
    You are welcome! Good luck to all :)

********************************************





marți, 20 august 2013

OOTD: P is for Pink


     Acum câteva zile am primit bluzița înflorată de la SheInside.com, care este mult mai frumoasă în realitate decât în poze. Este un top de vară, cu bretele subțiri ajustabile și cu două volănașe jucăușe, unul alb brodat la margini, iar celălalt înflorat. Topul se închide în față cu năsturași transparenți, iar în spate este prevăzută cu elastic, motiv pentru care se așează frumos pe corp chiar dacă ai sânii mai mici. Cupele nu sunt întărite, dar acesta cred că este un plus al bluzei. Materialul ușor și imprimeul deosebit fac din acest top o piesă vestimentară minunată. Este ușor de asortat și te face să te simți plină de viață, ca un copil. Topul a fost disponibil într-o singură măsură- one size, însă cred că se potrivește pentru S-M.




    Ținuta este completată de o pereche de pantaloni albi . Acești pantaloni au elastic în talie, fiind astfel jeggins. Acest tip de pantalon este foarte comod și se așează grozav pe corp, iar avantajul lor este că poți lua în greutate câteva kilograme sau poți slăbi, dar ei tot vin bine pe corp. În plus, este uimitor cât de ușor pot fi asortați pantalonii de culoare alb. Totuși, iarna nu îmi place absolut deloc să port pantaloni de această culoare.


    Pantofii roz pastel de la Sugah Fullah au devenit favoriții mei, deoarece îi pot asorta cam la orice haină din șifonier. În plus, sunt perfecți și pentru toamnă, motiv pentru care presimt că vor fi purtați foarte mult. Tocul lor este de culoare bleu-mentă pal, iar lungimea tocului nu este exagerată, măsurând 10 cm.
    Ca accesorii, am optat pentru o pereche de cerceluși handmade Nahoot sub formă de floricele, confecționați chiar de mine (preț: 15 lei). Și, nu în ultimul rând, portofelul cel nou de la Chemjoy.
    Eu deja m-am îndrăgostit de această ținută, pentru că este veselă, plină de culoare, feminină și romantică. În plus, mă simt bine îmbrăcată în aceste haine; cred că cel mai important lucru este să te simți bine în hainele pe care le porți, nu ca ele să fie de la nu-știu-ce firmă sau să fie în trend.




Top SheInside
Pants AhaiShopping
Shoes Sugah Fullah
Earrings Nahoot Design
Wallet Chemjoy

duminică, 18 august 2013

Review Fond de ten Pupa Smart Skin



   Am achiziționat fondul de ten Pupa Smart Skin (vezi aici), disponibil la flacon de 35 ml, flacon care permite consumarea fondului de ten până la ultima picătură. Îmi plac ambalajele în acest gen, sunt practice și economice; în plus, dacă ești în criză de fond de ten și ai ajuns la fundul recipientului, îl poți tăia ușor cu foarfeca și vei vedea că pe pereții tubului se mai află o cantitate generoasă de produs (atenție însă, fondul de ten se usucă rapid la contact cu aerul). Acesta era un truc la care apelam în liceu, când nu-mi permiteam să-mi cumpăr mereu un fond de ten nou și trebuia să consum ce am până la ultimul strop.
   Deși inițial nu am fost mulțumită de el, lucrurile s-au schimbat pe parcurs și am să vă spun cum am ajuns să îl iubesc. Greșeala mea a fost să torn mai bine de jumătate din cantitate într-un alt recipient, combinându-l astfel cu un fond de ten mai deschis; la momentul la care l-am luat nu mă bronzasem încă, așa că nuanța îmi era închisă și nu reușeam nicicum să o finisez perfect și arăta ca o mască în zona gâtului. După ce m-am bronzat, fondul de ten mi s-a potrivit de minune, așa că am ajuns să regret că l-am amestecat cu un altul, mai ales că rezultatul amestecului a fost un eșec total (texturile fondurilor de ten nu s-au potrivit și am obținut un fluid imposibil de aplicat pe față). Am ajuns la concluzia că nu îți poți da seama de proprietățile unui fond de ten decât atunci când nuanța lui ți se potrivește.

    Fondul de ten Pupa Smart Skin are o textură lichidă, fiind un fluid fondant disponibil în patru nuanțe. Fiind atât de puține nuanțe, iar achiziția  un blind-buy, mi-am ales nuanța 02. Mare atenție însă, pentru că spre deosebire de alte fonduri de ten, Smart Skin are numai nuanțe mai închise- nu vă așteptați ca nuanța 01 să se potrivească unui ten deschis, ci mai degrabă unuia mediu.
    Eu de obicei folosesc o nuanță medie, însă 02 a fost închisă pentru culoarea obișnuită a tenului meu. Toate naunțele au un subton gălbui, din câte am citit pe internet. În fotografia de mai jos se poate observa că nuanța este chiar puțin mai închisă decât pielea de pe mână, după bronzare:



    Conform descrierii de pe site, fondul de ten Pupa Smart Skin are următoarele caracteristici:


  • textură lichidă ce asigură acoperire ajustabilă medie spre completă
  • formulă fără ulei, anti-luciu
  • conține polimeri sferici ce absorb excesul de sebum și reduc luciul în zonele cu piele grasă
  • hidratează pielea feței
  • menține echilibrul optim între toate regiunile feței pentru întreaga zi
  • conține extract de ceai verde- beneficii antioxidante și protectoare
  • lasă pielea nuanțată uniform, naturală
  • creează un ten mat și perfect
  • formulă potrivită pentru tenul mixt și gras
    După zeci de utilizări, pot spune că acest fond de ten reușește să îndeplinească toate cele enumerate mai sus. Nu pot afirma că este fondul de ten perfect, dar pentru tenul meu este mai mult decât potrivit.
     Eu am tenul mixt, cu tendințe de îngrășare în zona T, dar și cu porțiuni de piele uscată. De asemenea, am un ten cu imperfecțiuni, mai ales în anumite perioade ale lunii, când fața mi se încarcă foarte tare. 
     Fondul de ten Smart Skin este un fluid mai gros, care la contactul cu pielea se simte a fi ușor pudrat. Datorită texturii sale, trebuie întins repede pentru că se usucă destul de rapid. Se întinde totuși bine pe față și imediat se văd rezultatele: are o acoperire foarte bună, imperfecțiunile sunt rapid camuflate.
    De la o singură aplicare cu degetele, fața este bine acoperită; pentru ajustarea acoperirii în anumite zone cu probleme, unde anumite imperfecțiuni ale tenului ne dau bătăi de cap, putem reveni cu un al doilea strat, pentru o acoperire completă.
    Fondul de ten nu este deloc uleios, ci mai degrabă are textura unei creme hidratante, care acționează în profunzimea pielii. V-am spus că atunci când îl întind pe față, am senzația că simultan aplic și o pudră, probabil din cauza polimerilor sferici; din acest motiv, tenul nu capătă luciul nedorit, nici măcar în zona T, iar în zonele cu piele uscată fondul de ten rămâne intact. Astfel, fondul de ten are același aspect pe întreaga față pe parcursul întregii zile. 


    După aplicare, fondul de ten asigură un aspect uniform, tenul este mat, iar imperfecțiunile sunt foarte bine acoperite. Ca și rezistență, fondul de ten se menține în stare bună pe față pe durata zilei, dar se ia pe degete daca va atingeti fata cu degetele . Aveți totuși grijă la contactul cu hainele, pentru că deși rămâne pe față, se poate transfera atunci când îmbrăcați o bluză sau o rochie; în rest, fiți fără grijă, pentru că nu se scurge de pe față.
    În ceea ce privește acoperirea, eu v-am mărturisit că are o acoperire foarte bună, dar tenul nu se vede natural ca atunci când nu porți fond de ten. Este imposibil să vrei o acoperire perfectă și să ai pretenția ca aspectul tenului să fie 100% natural. Cu toate acestea, fondul de ten nu se vede urât pe față și nici nu se strânge urât în cutele din zona ochilor sau de pe frunte, dar dacă simțiți nevoia puteți retușa ușor machiajul cu ajutorul degetelor, fără să fie nevoie să aplicați o cantitate nouă de  fluid. Având în vedere nivelul de acoperire, care este undeva la 4.5/5 sau chiar mai mult de atât, pot să afirm că finish-ul este unul natural ( prin natural a se înțelege un aspect plăcut, deloc fals și încărcat).
   Un alt plus al acestui fond te ten îl constituie faptul că are SPF 8, pentru că atât vara, cât și iarna, fața noastră are nevoie de protecție împotriva razelor soarelui. Produsul expiră în termen de 12 luni de la desfacere, un interval suficient până și pentru cele care folosesc fondul de ten numai la ocazii. Eu îl folosesc aproape zilnic, pentru că am imperfecțiuni și nu mă simt bine dacă nu le acopăr sau măcar să ofer feței un aspect uniform.
    Nu am aplicat niciodată acest fond de ten cu pensula sau cu buretele, pentru că nu am simțit nevoia și nici nu am observat vreo diferență atunci când am aplicat vreun fond de ten cu aceste instrumente față de banala aplicare cu degetele (poate din cauză că nu mă pricep prea bine).


   Pe final vă arăt și niște fotografii, însă nu știu în ce măsură sunt utile. În prima fotografie puteți observa cum arată tenul meu natural, înainte de aplicarea fondului de ten. Poza este făcută într-o perioadă în care fața mea era plină de imperfecțiuni și foarte încărcată. Iar cea de-a doua poză este făcută seara, după mai bine de 8 ore de purtare a fondului de ten, fără alt produs de machiaj aplicat; poza este făcută cu bliț, așa că nu știu dacă vă puteți da seama de efectele fondului de ten.
    Ca la orice fond de ten, sfatul meu este să aveți grijă când îl aplicați pe față, să îl întindeți bine și să aplicați o mică cantitate și pe gât, pentru uniformizare și pentru a vă asigura că machiajul nu arată ca o mască.
    În concluzie, fondul de ten Pupa Smart Skin este unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le-am folosit și cu siguranță mi-l voi mai cumpăra. Nu știu în ce măsură vi-l pot recomanda, pentru că un ten diferă de altul, însă dacă vă tentează, merită să faceți o încercare. Își merită toți banii, iar raportul calitate-preț este unul mai mult decât satisfăcător.
   Produsele Pupa pot fi comandate din magazinul online AORO (vezi aici).

vineri, 16 august 2013

Ultimele cosmetice achiziționate


      În materie de cosmetice, cel mai adesea îmi comand produsele dorite de pe Strawberrynet, unde am găsit mereu prețuri accesibile și promoții atractive. În plus, coletele ajung foarte rapid, în 7-10 zile lucrătoare, la oficiul poștal. Până acum am comandat de foarte multe ori și niciodată nu am întâmpinat vreo problemă cu ceea ce am cumpărat: produsele sunt intacte, frumos ambalate și rapid livrate. Pentru orice comandă transportul este gratuit și, în plus, poți avea norocul să primești și un cadou dacă este vreo promoție valabilă în magazinul online. Nu fac reclamă mascată site-ului, pur și simplu sunt o clientă fidelă.
      Produsele pe care vi le voi prezenta în această postare au fost achiziționate pe parcursul a mai multor săptămâni, pentru că nu sunt o foarte mare risipitoare în ceea ce privește cosmeticele- prefer să plasez comenzi cu valori mai mici, ca să îmi satisfac dorința constantă de a-mi cumpăra ceva nou. Recunosc că uneori mai dau cu bâta în baltă și îmi cumpăr ceva mai scump, dar asta se întâmplă destul de rar. În plus, am încă cosmetice sigilate care așteaptă să fie folosite, așa că îmi cumpăr strict produsele necesare.


    Pentru că fondurile de ten pe care le am au început să se termine, a trebui să îmi refac stocul. Am un obicei ciudat, de a-mi cumpăra de fiecare dată alt fond de ten, pentru a încerca cât mai multe, chiar dacă am folosit anumite produse care au fost pe placul meu.
    1. Fond de ten Givenchy- Teint Mirror Lift Confort- nuanța 02- acest fond de ten se afla pe lista mea de dorințe pentru această lună și am reușit să îl iau. Prețul său a fost de 125 lei, dar nu îl mai găsesc pe site.Nu este un fond de ten excepțional, deși la o primă folosire am fost încântată de el. Voi reveni cu un review al produsului, în curând.
    2. Fard de obraz Koress- Botanically Coated- Nuanța 44 Portocaliu- am încercat câteva produse Korres și am fost mulțumită de calitatea lor, deși nu pot spune că sunt extraordinare. În ceea ce privește fardurile de obraz, am o mare slăbiciune pentru ele și mă așteptam ca nuanța aceasta să îmi facă fața să arate ca o piersică, însă nu a fost deloc așa. Fardul nu este deloc sidefat, este pur și simplu mat, iar culoarea nu este foarte intensă. Mie îmi plac blush-urile care oferă tenului o ușoară strălucire, așa că am fost ușor dezamăgită. Culoarea nu este portocaliu, ci mai degrabă un cărămiziu. Prețul redus al pudrei este de 66 lei.
    3. Fond de ten Pupa - Non Conventional Beauty- cu efect stabilizator- nuanța 02- este încă disponibil pe site, fiind redus la prețul de 76 lei. Părerea mea despre acest fond de ten este foarte bună, are o acoperire excelentă, iar culoarea a ajuns să mi se potrivească perfect după ce m-am mai bronzat. Ca și în cazul fondului de la Givenchy, promit să revin cu un review detaliat al produsului. Mai multe despre acest fond de ten puteți citi în postarea despre favoritele lunii, aici.
   4. Luciu de buze Volumizator Fusion Beauty Infatuation- nuanța Lollipop- acest luciu de buze a fost cumpărat mai mult ca un moft, cum se mai întâmplă să o fac din când în când. Adevărul este că nu suport să port nimic pe buze, fie că este vorba de luciu, ruj sau un simplu balsam; după 2-3 minute după ce am aplicat un produs de buze simt nevoia să îl șterg. Cu luciul de buze Infatuation nu am simțit acest lucru, în mare măsură datorită faptului că este ușor mentolat și nu se simte absolut deloc lipicios. Exceptând nuanța, care este deși este frumoasă, este un roz bombon imposibil de purtat, mai ales în plină zi, cu siguranță aș cumpăra acest luciu de buze, pentru că este adorabil. Dar, cum v-am spus, a fost un blind-buy și un moft, și ca să fie totul mai cu moț, l-am luat și într-o nuanță țipătoare. Acest roz nu mai este disponibil pe site, însă alte nuanțe sunt disponibile la prețuri cuprinse între 61 și 88 lei.

  
    Despre Fusion Beauty am aflat de curând, așa că am fost tentată să încerc cât mai multe produse. Gama Ultraflesh cuprinde o serie de produse interesante, în ambalaje clasice, atrăgătoare. Așa că nu a durat mult până când portfardul meu a găzduit câteva produse din această gamă:
     1. Rimel Ultraflesh Panteră- The ultimate Luxe, The gold Standard- este un rimel grozav, datorită faptului că într-adevăr îngroașă genele, așa cum promite, este de un negru foarte intens, iar periuța de dimensiuni mici permite o aplicare excelentă. Cu siguranță îl voi cumpăra a doua oară. prețul unui tub de 8 ml este de 71 lei. Un review complet puteți citi aici-pe blogul surorii mele.
     2. Colecție machiaj Ultraflesh bronz metalic și strălucitor- care include un blush bronzant pudră într-o nuanță intensă, 2 farduri cremă iluminatoare și două farduri iluminatoare sub formă de creion. Este un set perfect pentru a oferi tenului un aspect bronzat. Prețul redus al setului este de 105 lei.
    3. Pudră Ultraflesh Ninja Star 18 K Gold - încă nu am folosit-o, deoarece aștept să termin o pudră de față mai veche. Prețul ei este de 101 lei și am achiziționat-o la recomandarea surorii mele. 


    În materie de cosmetice pentru corp, nu am făcut prea mult shopping, deoarece stau bine la acest capitol și încă nu am fost nevoită să cumpăr produse noi. Singura excepție au fost gelurile de duș, ma ales că pe durata verii simt nevoia să mă spăl și de câteva ori pe zi, așa că tuburile se consumă repede. Am o slăbiciune pentru gelurile de duș aflate în set cu parfumuri, dar îmi place să le folosesc separat, pentru că mi se par suficient de aromate, mai ales acum vara când mirosurile prea puternice îmi provoacă migrene.
    1. Gel de duș Gianfranco Ferre- In the mood for love-are o aromă subtilă, florală, ușor romantică și revigorantă. Încă nu l-am folosit, dar voi atenta în curând la el.
    2. Luciu de buze Korres- nici pe el nu l-am folosit, pentru că este într-o nuanță puternică și nu mă încântă, dar nu este nicio problemă, deoarece l-am primit cadou. 
    3. Gel de duș Biagiotti Due Donna- l-am cumpărat împreună cu varianta pentru bărbați, deoarece amândouă erau reduse considerabil, la numai 34 lei fiecare. Este un gel de duș plăcut parfumat, suav, dar pe care nu l-aș cumpăra la prețul întreg de aproape 100 lei. Ca textură, este ușor lichid, transparent și destul de consistent, iar spuma pe care o face nu este foarte abundentă.

   Voi ce cosmetice v-ați achiziționat în ultima perioadă și ce anume vă tentează pentru viitor?


joi, 15 august 2013

OOTD: Hello Kitty!


    Dacă vă așteptați ca pisicuța cunoscută ca ”Hello Kitty” să apară într-una dintre fotografiile din acest post, ei bine, v-am păcălit cu titlul postării! Dar să rămânem tot la pisicuțe, pentru că topul din outfit-ul de astăzi are imprimată o simpatică mutrișoară de felină. Nu e de mirare că și sloganul ”My sweet heart” se potrivește de minune cu mult iubitul animal imprimat de topul alb.



   Tricoul cu pisicuță l-am achiziționat în urmă cu circa 2 luni de pe SheInside, la prețul de $19. Deși era disponibil într-o singură dimensiune-one size, nu știu în ce măsură se potrivește tuturor siluetelor, chiar dacă topul cu pricina este un pic mai lărguț. Înainte de a comanda un articol vestimentar într-o măsură universală, verificați cu atenție dimensiunile din descrierea produsului ca să nu întâmpinați probleme; pe site-urile din afară, să returnezi un produs este mai costisitor, deoarece tu trebuie să suporți costurile de retur, care nu sunt tocmai mici. Topul are spatele din dantelă albă dubțire, cu model floral, iar în față cele două fâșii de material se închid într-o mică fundiță. Calitatea materialului este foarte bună.
   Am observat că vara aceasta au fost la mare căutare aceste modele de bluze cu spatele de dantelă; deși îmi place dantela, nu știu în ce măsură combinația  aceasta este cea mai reușită cu putință, mai ales când dantela sau materialul din care este confecționat tricoul sunt de proastă calitate.


    Pantalonii cu imprimeu floral mărunt i-am achiziționat de pe AhaiShopping, la prețul de $30. Materialul lor este ușor supraelastic, ceea ce face ca ei să se așeze foarte bine pe corp și, în același timp, să te simți bine purtându-i. Deși imprimeul nu se distinge foarte bine, părând a fi mai degrabă niște pete aruncate pe ici și pe dincolo, am îndrăgit acești blugi subțiri de prima oară când i-am probat. 
    În plus, este uimitor cât de ușor pot fi asortați, în măsura în care pot fi combinați cu o gamă largă de culori, având în vedere imprimeul lor deloc strident. Eu mi-am comandat măsura S, cred că este un pic mai mică decât S-ul pe care îl comandam de obicei la pantaloni, dar nu am întâmpinat probleme, pentru că fiind elastici, au intrat pe mine numaidecât.


   Despre sandalele maro v-am mai vorbit și aici, când le-am purtat cu o fustă înflorată. Chiar dacă sandale sunt frumoase și extrem de ușor de asortat, trebuie să recunosc că nu mă prea dau în vânt după încălțămintea de culoare maro și negru. 
   Ca accesorii am folosit doar două brățări late din plastic, în nuanțe de maro. 
    Vă pup, eu am plecat la plimbare cu pisicuța! :)
 

marți, 13 august 2013

Portofelul roz de la Chemjoy


    Astăzi am avut bucuria să primesc minunatul portofel roz de la Chemjoy, un accesoriu mic dar de mare efect. Mă așteptam ca rozul să fie mai intens, însă nuanța sa reală nu îmi displace deloc, mai ales că vine foarte bine combinată cu detaliile metalice aurii, sub formă de coroană.
    Portofelul este disponibil aici la prețul de $9.99, în culorile roz, roșu și albastru. Este confecționat dintr-un înlocuitor din piele, PU, însă arată destul de bine în realitate. Portofelul de închide cu o capsă metalică și este dotat cu mai multe compartimente, printre care unul cu fermoar și mai multe pentru carduri și cărți de vizită.


   Mi-am dorit un portofel mai mic, într-o culoare pastelată, deoarece am un portofel de dimensiuni mai mari care nu îmi încape în poșetele-plic. În plus, vroiam un portofel de dimensiuni mici în care să îmi încapă și cartea de identitate, așa că am avut norocul să se potrivească perfect, lucru care m-a mulțumit pe deplin.
    Portofelul este prevăzut cu o baretă detașabilă, așa că poate fi purtat ca o mini-poșetă, în cazul în care nu dorești să plimbi prea multe lucruri după tine.
    PS: Outfit-ul îl voi prezenta într-o postare viitoare :)


 
    În concluzie, sunt foarte mulțumită de acest portofel și consider că am făcut o achiziție bună, deoarece de mult timp caut un portofelaș pastelat și până acum nu găsisem unul pe gustul meu. Mi-aș dori și varianta pe roșu, deși recunosc că am mai pus ochii și pe alte portofele simpatice.
    Despre Chemjoy trebuie să vă spun că este un site asiatic care oferă produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și diverse accesorii la prețuri accesibile. Site-ul asigură transportul gratuit pentru orice comandă, în toată lumea. Comanda a venit la poșta vamală, în circa 3 săptămâni.
     Deja am mai pus ochii pe alte lucrușoare minunate, de la gentuțe înflorate, la papucei de casă simpatici și carcase pentru Iphone5. Iată câteva dintre preferatele mele:





miercuri, 7 august 2013

Barcelona: Sagrada Familia, La Rambla, MNAC


   În prima parte a postării, pe care o puteți citi aici, vă povesteam despre câteva dintre principalele atracții ale orașului Barcelona, și anume: Parcul Guell, Spitalul San Pau, Palatul Regal. Astăzi voi completa impresiile mele din vacanța în acest oraș minunat, povestindu-vă despre Sagrada Familia, portul, Muzeul de Arte MNAC și Las Ramblas.
    Vă spuneam că în vizitarea orașului am ales circuitul turistic cu autobuzul, prețul biletului pentru o zi pentru un adult fiind de 24 euro. Printre opririle acestui autobuz se numără și MNAC, adică Muzeul Național de Artă al Cataloniei, care reprezintă o promenadă artistică de mai bine de 1000 de ani, începând cu perioada medievală, Renașterea, până la perioada art nouveau și avangarda sculpturală. Drumul până la Muzeu este încântător, incluzând mai multe serii de trepte în piatră, înconjurate de arbuști ornamentali. Desigur, pentru persoanele mai în vârstă sau pentru cei mai sedentari, sunt puse la dispoziție și scări rulante, accesul fiind astfel mult mai rapid. Cel mai impresionant lucru este așezarea acestui muzeu, la o altitudine mai mare decât restul orașului, oferind o panoramă extraordinară asupra întregii Barcelone. De aici, poți admira cele mai impozante clădiri ale orașului, înconjurate de mii de construcții cu diferite arhitecturi.

marți, 6 august 2013

OOTD: 92 days of Summer


    V-am promis cu puțin timp în urmă, atunci când vă povesteam ce achiziții am făcut în luna iulie, că voi face o postare în care să vă prezint o ținută alcătuită cu pălăria și bustiera înflorată de pe Romwe. 
    Bustiera înflorată (Romwe.com )nu mi-a plăcut de la bun început, pentru că acest tip de articol vestimentar nu mă atrăgea prea tare. Cu excepția imprimeului, mai nimic nu mi-a plăcut la ea, ba chiar mi se părea greu de purtat. Însă, când am primit-o, mi-am schimbat total părerea. Adevărul este că îmi place foarte mult, este extrem de feminină și delicată. 

   Am avut o reticență, deoarece nu am un bust foarte generos și îmi era teamă că bustiera nu o să stea bine. Însă încântarea a fost mai mare atunci când am văzut că mini-topul are cupele bine întărite și benzi de silicon în partea superioară, pentru a se fixa pe piele.
    Pălăria din paie o am tot de pe Romwe, mi-a plăcut atât modelul, cât și aplicațiile florale. În realitate arată chiar mai bine decât pe site și, în plus, este numai bună pentru zilele caniculare, când este de preferat să avem o protecție împotriva soarelui puternic. 


    Am completat ținuta cu o fustă plisată verde, din mătase naturală, vaporoasă și potrivită pentru zilele de vară. Fusta are o lungime midi, îmi ajunge până la nivelul genunchilor dacă o port un pic mai ridicată. Avantajul acestui gen de fustă este că se așează foarte frumos pe corp, subțiază talia și picioarele. În plus, fusta este un articol vestimentar atât de feminin!



sâmbătă, 3 august 2013

Costume de baie cu imprimeuri

     Vara încă nu s-a încheiat, chiar dacă mulți tind să creadă acest lucru numai pentru că a început luna augutst. Adevărul este că abia după jumătatea lunii iulie vara a început să se facă simțită cu adevărat. În plus, cei mai mulți dintre români își planifică concediile în luna august, sau în septembrie, când prețurile la mare se mai domolesc.
    Așadar, nu este timpul trecut să ne alegem costumul perfect pentru mare! Dacă nu vi l-ați găsit încă, vă voi oferi o sursă de inspirație. Poate vă amintiți că acum puțin timp v-am vorbit despre costumul de baie alb- aici puteți găsi mai multe detalii.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...