marți, 24 septembrie 2013

Rochii de toamnă / Autumn Dresses


      Bună dragelor,

      Într-o postare anterioară am făcut un top 10 al tendințelor mele preferate toamnă/iarnă 2013, așa că astăzi mi-am propus să împărtășesc cu voi câteva modele de rochii pentru această toamnă, care pot fi găsite în magazine.
      Mi-am pus în gând să încerc să port mai multe rochii, deoarece sunt în tendințe, iar cele din tricot sunt o mare slăbiciune de-a mea. Veți observa rochii în nuanțe uni, altele cu imprimeuri florale în tonuri reci, precum și rochii maxi (unele dintre preferatele mele, deși nu am îndrăznit să port vreuna în public până acum).
      Avantajul rochiilor este acela că, pe lângă faptul că pot fi purtate cu ușurință cu dresuri mai groase sau mai subțiri, ne fac să arătăm foarte sexy, fie că este vroba despre rochii mulate sau cu un imprimeu special. Rochiile mi se par ușor de combinat; eu am ales mai multe modele de rochii care merg purtate cu ghete tip ankle boots, pentru care eu am o mare pasiune. Desigur, fiecare dintre voi poate accesoriza o rochie după bunul plac.
      Voi veți purta rochii în această toamnă? Care este modelul vostru preferat?

^ Asos.com - 28 pounds

^ Asos.com - 40 pounds


^ Asos.com - 100 pounds



^LaRedoute.fr - 90 euro


^Mango - 36 euro

^Mango - 46 euro


^Mango - 50 euro


^Mango - 60 euro


^Marks & Spencer - 45 pounds

^RiverIsland.com - 40 euro

^SheInside.com - 40 $


^Zara.com - 229 ron

Click pe imaginea de mai jos pentru cele mai accesibile haine Zara:

Kurtmann
 

vineri, 20 septembrie 2013

OOTD: Color me pretty


    Ținuta de astăzi este una casual, pe care am purtat-o la o ieșire în oraș, la un cocktail colorat și o prăjitură aromată. Toamna se arată a fi tot mai capricioasă, ploaia nu mai contenește, iar hainele groase cer a fi scoase din șifonier. Mie nu-mi surâde gândul să fac asta, însă consultând temperaturile de afară nu am altă opțiune.
    Puloverul de culoarea mentei îl am de pe SheInside.com și mi-a plăcut din prima clipă. Totuși, vremea de afară nu o să-mi permită să-l mai port, mai ales că sunt destul de sensibilă și când se răcorește afară obișnuiesc să port maieu sau body pe sub pulovere sau bluze. Prețul său a fost de 23$ și a fost disponibil într-o singură măsură-one size.
    Am combinat puloverașul cu o pereche de blugi de culoare roz prăfuit, cumpărați de pe Asos.com, care sunt și preferații mei. Tot roz sunt și pantofii de la Fullah Sugah
     Gentuța de la Oasap.com a devenit favorita mea și suntem nedespărțite. Este foarte versatilă și am o mare frică ca, de la atât purtat, să nu se rupă.


    Sweater/Pulover SheInside
Jeans/ Blugi Asos
Bag/ Geantă Oasap
Necklace/ Colier SheInside
Shoes/Pantofi Fullah Sugah







*************








joi, 19 septembrie 2013

Recomandările lunii

    Toamna s-a instalat cu melancolia ei caracteristică, deși eu mai speram la zile călduroase, în care să port pantaloni scurți sau fuste, fără să fie nevoie să apelez la dresuri. Deși soarele se încăpățânează să ramână pe cer, bate un vânt de toamnă care clatină crengile copacilor ca turbate, lovindu-se de geam, încât mă stăpânește o dorință de a sta sub pătură și a face lucruri care nu implică ieșitul din casă: ceaiuri aromate, filme bune, cărți interesante și muzică în surdină. 
    Pentru luna aceasta recomandările mele includ câteva lucruri pe care am considerat că se merită să le împărtășesc cu voi:


    La capitolul filme, mă opresc la două titluri lansate în 2012: The Place Beyond the Pines și The Hunt. Primul dintre ele prezintă destinele a doi bărbați care provin din cercuri sociale diferite. Filmul de 2 ore și jumătate reușește să mențină atenția spectatorului grație firului narativ încărcat de acțiuni neprevăzute. Distribuția filmului include nume celebre, precum Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Bruce Greenwood, Ray Liotta. Deși am mai văzut filme proaste în care jucau multe nume mari, nu este cazul și filmului The Place Beyond the Pines, o ecranizare ce merită văzută de fiecare persoană care consideră că în viață norocul își spune cuvântul, dar că, în anumite momente, norocul stă în mâna omului. Pe Imdb.com, filmul este cotat cu 7.4.


     The Hunt este o altă ecranizare a anului 2012 pe care am reușit să o văd abia luna trecută. Pe actorul în rol principal,  Mads Mikkelsen, l-am remarcat în serialul Hannibal, în care îl întruchipează pe celebrul doctor H. Lecter. Recunosc că am fost interesată să văd dacă în The Hunt actorul danez este la fel de pus la punct ca și în serial, însă subiectul filmului a reușit să depășească așteptările mele superficiale. Cotat pe Imdb.com cu 8.2, The Hunt prezintă o situație aproape incredibilă al cărei protagonist este educatorul Lucas. Filmul ilustrează cât de ușor poate fi  respins un om de societat, datorită unei minciuni nevinovate. Destinul acestui bărbat este atât de fragil, încât pare a fi legat de un fir de ață asupra căruia este exercitată o presiune covârșitoare. Vă recomand acest film pentru subiectul său, dar mai ales pentru emoțiile pe care reușește să le transmită personajul principal.



    La capitolul muzică, mă voi opri la trupa The National, o formație americană de Indie Rock, lansată în anul 1999, ale cărei melodii au fost descrise ca fiind ”întunecate, melancolice și greu de interpretat”. Melodia mea preferată este Fake Empire, însă vă recomand cel de-ail doilea album al trupei, intitulat Sad Songs for Dirty Lovers, considerat a fi unul intre cele mai bune albume ale anului 2003. Întregul album este disponibil mai jos, direct de pe youtube.com:




  
    În materie de cărți, vă recomand ultima carte pe care am citit-o, și anume Modeste Mignon, al cărei autor este Honore de Balzac. Geniul literar al lui Balzac este incontestabil, creațiile lui fiind un exemplu pentru generațiile care i-au urmat. Modeste Mignon este inclusă în celebra colecție de romane Comedia Umane și ilustrează un schimb de corespondență dintre tânăra Modeste și un poet contemporan celebru. 


    Am reușit să îmi iau revista Delicii de Cuptor Nr. 2, la prețul de 12,99 le. Revista este frumos imprimată și include câteva rețete apetisante, descrise în detaliu și exemplificate cu ajutorul forografiilor. Revista include un set de două ustensile pentru bucătărie din silicon, foarte simpatice și utile. Îmi pare rău că am ratat primul număr, chiar dacă mai am acasă destule forme de brioșe din silicon. Urmăroarele numere vor fi mai scumpe și vor include alte premii simpatice.

    Tocmai m-am întors dintr-o mică vacanță în Brașov, așa că pentru acest început de toamnă vă recomand o plimbare scurtă prin Brașov, să mai uitați de stres, să vă încărcați bateriile în acest oraș de suflet. 


    Și nu în ultimul rând, vă recomand să purtați accesorii vesele, jucăușe, care să mai alunge din monotonia de toamnă. Nahoot Design este un magazin plin de veselie, pentru copii mici și mari, căruia i-am dat naștere în urmă cu 5 ani. Prețurile pentru o pereche de cercei lucrați manual variază între 8-20 lei. Pentru această lună avem disponibilă o promoție veselă: http://nahoot.blogspot.ro/2013/09/promotie-vesela-luna-septembrie.html

Dulceață delicioasă de piersici și nectarine


Ingrediente:
2,5 kg piersici și nectarine (cântărite întregi)
1,5 litri apă
1 kg zahăr
2 lămâi

   Anul acesta, piersicul din grădina noastră ne-a făcut o mare surpriză: am cules două găleți de piersici frumoase și foarte aromate, chiar dacă culoarea lor gălbuie nu promitea un gust atât de plăcut. Imediat mi-am dorit să fac câteva borcănașe de dulceață din fructele coapte. Am decis să cumpăr și un kilogram de nectarine, care să coloreze plăcut dulceața. Dacă vă decideți să faceți această ducleață, puteți alege piersici, caise sau nectarine, numai să aveți grijă ca fructele să nu fie chiar moi. Preparea dulceții mi-a luat ceva timp, pentru că eu am făcut o cantitate dublă, însă delicioasa dulceață a meritat toată munca depusă.

  Preparare:

1. Se spală bine piersicile și nectarinele, se îndepărtează sâmburii și se curăță de coajă. Cojile stricate sau afectate se înlătură.
2. Sâmburii și cojile se pun la fiert la foc mediu, împreună cu apa pentru circa 15-20 minute. Cantitatea de apă este estimativă, aveți grijă să puneți apă cât să acopere sâmburii și cojile (prea multă apă pusă vă va obliga să fierbeți mai mult siropul pentru a se lega).
3. Între timp, fructele se taie în bucăți de dimensiuni mici sau mai mari, după preferințele fiecăruia. Bucățile se amestecă cu zeama de la cele două lămâi.
4. Se ia cratița de pe foc și se strecoară fiertura. Zeama obținută se pune la fiert cu zahărul, la foc mediu, până scade și leagă. Faceți testul cu farfurioara pentru a testa consistența siropului.
5. Când siropul a legat, se pun piersicile și nectarinele , focul se dă puțin mai încet pentru ca dulceața să nu se lipească. Siropul se va subția iarăși din cauza lichidului din fructe, așa că dulceața trebuie fiartă până siropul leagă iarăși, iar fructele se înmoaie și devin arămii. În tot acest timp, amestecați ușor, pentru a vă asigura că dulceața nu se lipește.

  Rezultatul final este o dulceață parfumată, delicioasă, într-o plăcută nuanță aurie-arămie, care merită să fie încercată .Vă invit, ca odinioară, la o farfuriuță de dulceață servită alături de un pahar de apă rece!











Romwe “Rose D” sweatshirt
Have it at bargain price $1.99 on 26th Nov or for FREE!
Leave your comment to the sweatshirt here > http://www.romwe.com/letters-roses-print-sweatshirt-p-75671.html, you will have bigger chance to win!
Don’t miss, girls!

marți, 17 septembrie 2013

Review: Gel de duș In the Mood for Love/ Gianfranco Ferre


     Am cumpărat gelul de duș In the Mood for love by Gianfranco Ferre în urmă cu câteva săptămâni, de pe site-ul Strawberrynet.com, fără să știu cum miroase. Am avut o experiență plăcută cu alte câteva geluri de duș blind-buy, din game cu parfumuri, așa că nu am stat pe gânduri când l-am achiziționat.
     Gelul de duș face parte din gama In the Mood for Love lansată în 2009 de casa Gianfranco Ferre. Parfumul, care poartă semnătura parfumierului Maurice Roucel, este un cocktail floral-fructat, foarte apreciat de cumpărători, conform părerilor pozitive de pe Fragrantica.com, pe care le puteți citi aici.

duminică, 15 septembrie 2013

Ultimele achiziții * septembrie


    În ultima lună m-am orientat să îmi iau lucruri strict necesare, pe care deja le aveam pe lista de dorințe, așa că am încercat să nu cheltuiesc banii aiurea. Am reușit să îmi iau și câteva articole vestimentare, pe unele dintre ele vi le-am arătat în ultimele ținute, așa că nu le voi prezenta și în acest post.


     Din vacanța în Bulgaria m-am ales cu câteva produse cosmetice, fiind atrasă de gama largă de produse cu aromă de trandafir. Acum regret că nu mi-am luat mai multe, mai ales că prețurile erau destul de mici, iar calitatea produselor este bună. Mi-am luat:

  • lac de unghii Lm Sweet Color No 158 (10 ml)
  • lac de unghii Lm Sweet Color No 147 (10 ml)
  • cremă de mâini Nature of Agiva- Roses from Bulgaria (75 ml)
  • șervețele demachiante Nature of Agiva cu trandafir (20 pcs)
  • șervețele demachiante Nature of Agiva cu extract de măsline (20 pcs)



    De pe Asos.com mi-am luat o pereche de cercei Pieces cu mărgeluțe multicolore. Am o mare slăbiciune pentru cerceii de dimensiuni mari, foarte colorați, cu multe zdrăngănele. Aceștia au costat 7 lire și mai erau disponibili și în varinata gri-roșu.

 
     Despre loțiune de corp Curious by Britney Spears am aflat de la sora mea, care este o mică fană a produselor BS, așa că am zis să o cumpăr și eu, ma ales că îmi plac produsele parfumate din gama parfumurilor (loțiuni de corp și geluri de duș). Am cumpărat-o de pe Strawberrynet.com la prețul de aprox 35 lei, pentru o cantitate de 100 ml .


    Pentru că a venit toamna și vremea a început să se răcească, am decis să îmi iau câteva perechi de dresuri, potrivite pentru zilele mai răcoroase. Mi-am luat o pereche de dresuri de culoarea piciorului cu un model simpatic: două diamante în dreptul genunchilor; tot sora mea m-a molipsit cu genul acesta de dresuri, ea având câteva perechi la activ. Prețul lor a fost de cca. 25$.


     Anul trecut mi-am luat mai  multe perechi de dresuri groase colorate din Spania, din magazinul Calzedonia. Am fost plăcut surprinsă să găsesc magazinul și în Afi Cotroceni, deși până acum nu am băgat de seamă că există, așa că mi-am mai luat o pereche, de culoare cărămiziu (în poză au ieșit mai roșiatici decât în realitate). Dresurile sunt de calitate foarte bună, sunt groase și rezistente, perfecte pentru toamnă.



    Fondul de ten regenerant cu proprietăți BB Academie l-am câștigat pe blogul Cristinei - Shopping Therapy, ceea ce a fost o surpriză mare și neașteptată. Am ales nuanța 02, care îmi este puțin deschisă, dar am observat că are proprietăți adaptabile. Mulțumesc încă o dată Cristinei și celor de la TopLine.ro pentru premiu, voi reveni cu impresii cât de curând.



    Pe lista mea de dorințe se aflau și produsele profesionale Paul Mitchell, așa că am reușit să achiziționez mai devreme decât mă așteptam de pe site-ul Lookfantastic.com. Voi reveni cu un review cât de curând. Mi-am luat următoarele produse:

  • set de două agende Plan & Toughts- care sunt absolut minunate, de o calitate foarte bună
  • șampon Two Clarifying 300 ml
  • produs hairstyling- Super Sculpt Flexible Style 100 ml


   Și, nu în ultimul rând, am primit din partea surorii mele o păpușică minunată, pentru că mi-am petrecut câteva zile în spital pentru a face niște analize. Vă spuneam că la începutul acestei luni am în plan să fac niște analize medicale, pentru că este important să verificăm constant starea sănătății noastre.

   Cam atât pentru moment, aștept cu plăcere comentariile voastre, ca de fiecare dată!
    Vă pup :)

sâmbătă, 14 septembrie 2013

OOTD: Bring the Light!


  RO:  Salutare, dragele mele!
   Astăzi vă prezint o ținută în culori calde, menite să ilustreze că și toamna poate să fie frumoasă dacă o primim cu brațele deschise. Mă bucur de zilele tomnatice calde, când soarele încă mai cade printre razele copacilor, dând naștere luminișurilor. Este vremea când trebuie să purtăm un cardigan sau un sacou subțire peste ținuta de zi, pentru că dimineața și seara temperaturile sunt mai reci decât în restul zilei.
   Am optat pentru iubita mea pereche de blugi de culoarea cafelei cu lapte, cu imprimeu floral. Blugii au talia un pic mai înaltă, așa că sunt potriviți gusturilor mele, pentru că nu îmi plac pantalonii cu talie joasă. Topul croșetat cu fir auriu a fost preferatul meu în ultima lună, fiind foarte versatil. Am apelat la un cardigan cu fir metalic auriu, care se petrece și se închide la spate în fundă. 
   În picioare am ales să port o pereche de pantofi nude cu botul ascuțit, care sunt potriviți pentru a crea efectul optic de alungire a picioarelor. Ca accesorii, am ales nelipsita poșetă cu căluț și un colier bogat cu bănuți de sidef roz.
   Aștept cu plăcere comentariile voastre, ca de fiecare dată !



Jeans/ Blugi Persunmall
Vintage golden top
Cardigan Hennes
Bag/ geantă Oasap
Shoes/ Pantofi Udobuy
Vintage Necklace






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...