vineri, 15 august 2014

Trendul verii: Rochia albă


     Vara nu s-a instalat tocmai rapid, fiind introdusă prin câteva săptămâni bune de ploaie. În cele din urmă, temperaturile au crescut simțitot și vara ne-a curpins într-o îmbrățișare caldă, toridă chiar. Dar designerii au avut grijă să ne pregătească din timp și au introdus, printre trendurile primăvară-vară 2014 și rochia albă. De la croială, până la lungime și material, în acest sezon am fost invadați, la propriu, la nenumărate modele de rochii albe.
    Și pentru că vara pielea arată mai bine bronzată, nu se poate să nu intrăm în hora vestimentară și să adoptăm minunata rochie albă. Mărturisesc că am fost ușurată că LBD a fost înlocuită de LWD (little black dress vs. little white dress), deoarece albul mi se pare perfect pentru vară și arată senzațional pe orice tip de piele și siluetă. De la stilul dulce și copilăresc, până la stilul sexy, există o sumedenie de opțiuni versatile ale rochiei albe, încât cu siguranță există un model potrivit pentur fiecare dintre noi.

    Marele avantaj al rochiilor albe este acela că oferă simplu și rapid un look impecabil, extrem de chic. În plus, fiind foarte ușor de accesorizat, rochia albă poate fi purtată fără probleme de dimineața până seara. Magazinul online Carmencita.ro ne propune câteva modele superbe de rochii albe, precum minunata rochie cloș din dantelă (click aici), care nu va trece neobservată. Perfectă pentru evenimente de seară, petreceri și cocktailuri, rochia îmbracă frumos pielea, în timp ce dantela semitransparentă a topului va oferi un aspect sexy. Lungimea este perfectă, dantela arată senzațional, iar croiala avantajează orice siluetă, punând accent și subțiind optic talia. Rochia albă este alegerea perfectă pentru vară pentru că arată fabulos pe pielea bronzată, de culoare maroniu-aurie. Oricât de simplă ar părea datorită culorii, rochia albă poate ieși ușor în evidență grație croielii și a materialului folosit, dar și prin alegerea unor accesorii colorate sau opulente, care să atragă imediat privirile. 
    
    În vara 2014, designerii au detașat rochia albă de clasicul tablou al nunții, încurajând femeile să poarte acest tip de rochii în orice ocazie, la plimbări, pe plajă, la evenimente și chiar la birou.  Rochia albă nu este, prin definiție, doar o rochie de mireasă, așa că ea trebuie purtată fără reținere de femeile din lumea întreagă. Materialul meu favorit atunci când vine vorba despre rochii albe este dantela, deoarece mi se pare un simbol al feminității, care pune în evidență trăsăturile unei femei. Pentru un look scos din revistele de modă sau de pe catwalk, vă propun rochia midi din dantelă (click aici), cu croială bodycon, ce urmează perfect liniile corpului, creând o siluetă zveltă. Rochiile albe nu trebuie să fie doar feminine și jucăușe. Ele pot fi sexy și ispititoare, așa cum preferă să poarte multe vedete internaționale, precum Eva Longoria și Rihanna. Chiar și la birou putem să optăm pentru această alegere, obținând un look smart, care ne va scoate din monotonia stilului office. 
   
 Și, indiferent de modelul pentru care optăm, putem cu ușurință să dăm un suflu nou ținutei printr-o pereche de pantofi sau sandale colorate sau strălucitoare, ori cu ajutorul bijuteriilor, precum cercei, brățări și coliere vesele, care fură privirile. Iar pentru femeile cărora bijuteriile nu le fac cu ochiul, rochia albă poate fi combinată cu o poșetă aparte, de preferat una tip plic și un ruj de buze într-o nuanță intensă. 
    Este evident că dressing-ul de vară este cucerit de rochii, dar nu de orice fel, ci de superbele rochii albe ce pun evidență o femeie, etalându-i puritatea și frumusețea naturală. Eu am avut grijă să nu-mi lipsească rochia albă din garderobă și mărturisesc că nu am numai una, ci trei, dar mi-ar plăcea și cele două de mai sus, din magazinul Carmencita. Voi cum stați la capitolul rochii albe?



Un comentariu:

  1. Imi plac rochiile de la Carmencita :)
    Iar rochiile din dantela le prefer...imi plac chiar mult

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...