vineri, 30 mai 2014

Cum purtăm pantalonii cu imprimeu


    Multe dintre femei stau în dubiu când vine vorba despre pantalonii cu imprimeuri: fie nu se potrivesc stilului lor vestimentar, fie îi privesc ca pe un soi de pijamale pe care nu se cuvine să-i poarte în public. Eu nu m-am încadrat niciodată în vreuna dintre aceste categorii și mereu am vrut să încerc modele noi de haine, tocmai pentru a ajunge să-mi găsesc stilul vestimentar care mă caracterizează.
   Pantalonii cu imprimeuri este bine să-i purtăm în special cu topuri, bluze și cămăși simple, într-o singură culoare, pentru a nu încărca ținut. De preferat, putem alege una dintre culorile imprimeului, astfel încât să obținem un joc de culori plăcut și să nu dăm greș cu ținuta nostră. Când vine vorba despre imprimeuri, acestea pot varia de la modele geometrice, la imprimeuri abstracte sau florale. Preferatele mele sunt imprimeurile florale, pe care vi le recomand și vouă, chiar și pe o pereche de pantaloni.
   Eu obișnuiesc să port blugi cu imprimeu floral și iarna, chiar dacă cunoscuții mereu strâmbă din nas când mă văd, în ideea că în sezonul rece trebuie să fii posomorât și să porți doar negru, kaki și bleumarin. Dacă vi se pare prea mult să ieșiți iarn în pantaloni imprimați, măcar primăvara și vara puteți profita de vremea frumoasă pentru a purta ținute vesele și colorate. Pantalonii capri din bumbac, cum sunt ai mei, ori cei din mătase sau materiale vaporoase, chiar și cei harem, sunt perfecți pentru a ne înviora ținuta.

   Pe Kurtmann.ro a fost disponibilă o minunată pereche de pantaloni Zara, cu un imprimeu floral discret. pantalonii cu croiala capri, urmând liniile unor pantaloni office, au o lungime 7/8, dar cum eu nu am aceeași înălțime ca manechinele Zara, îmi vin puțin mai lungi, însă lungimea lor este un lucru care îmi place.
  Pantalonii au două buzunare în față și două în spate, ascunse. Genul acesta de pantaloni, cu buzunarele ascunse, tipic pantalonilor office, avantajează cel mai bine posteriorul, făcându-l să pară bombat.  Eu mi-am ales măsura 36 și îmi place cum se așează pe corp, chiar dacă nu se mulează perfect.
   Eu am ales să-i port cu un pulover subțire, bleu, cu un imprimeu alb șters. Puloverul distressed are avantajul că poate fi purtat atât în sezonul rece, cât și în cel cald, având un aspect plăcut, relaxat. În picioare am optat pentru o pereche de sandale din piele întoarsă, într-o puternică nuanță de mov, care se regăsește și în imprimeul pantalonilor, cât și în nuanțele cerceilor. 

Pulover SheInside.com
Sandale Dorothy Perkins
Cercei handmade EbonyVintage

PS: Nu stiu ce se intampla cu fotografiile, dupa ce le incarc devin albastrui :( 





   Chiar dacă acest model nu mai este disponibil în acest moment, am făcut o selecție de câteva modele de pantaloni cu imprimeuri care mi-au atras atenția. Toate perechile sunt marca Zara și au prețuri accesibile:
 







Bronz frumos, fără arsuri: Loțiune autobronzantă St. Moriz


    Cele mai multe femei își doresc o piele frumos bronzantă, însă de cele mai multe ori nuanța perfectă de bronz fie nu se obține deloc, fie se obține cu sacrificii. În plus, atât metoda naturală, cât și cea artificială de bronz la solar afectează într-o anumită măsură pielea.

   Pentru femeile cu pielea mai închisă la culoare, expunerea la soare este o plăcere, pentru că ele obțin un bronz perfect imediat, fără arsuri. 

   Pentru femeile cu pielea de culoare medie, bronzul natural perfect poate fi obținut, însă nu la fel de intens și de rapid ca femeile cu pielea închisă. Eu mă încadrez în această categorie și de multe ori am avut probleme cu pielea arsă de soare, cu usturături și iritații neplăcute, oricât de multă cremă de protecție mi-aș fi aplicat. Soarele arde, în cazul în care ne expunem la temperaturi ridicate un interval mai îndelungat, în special atunci când ne dorim cu ardoare să obținem un bronz ca în reviste cât mai rapid.

   Pentru femeile cu pielea deschisă și foarte deschisă, bronzatul natural este o mare problemă, din nefericire. Pielea abia dacă se bronzează ci, mai degrabă, se înroșește. De cele mai multe ori, apar arsurile solare, chiar și în cazul folosirii cremelor cu SPF50.

   Eu nu am fost niciodată la solar, pentru că nici nu mi se pare o modalitate sănătoasă de bronzare și nici nu am văzut până acum vreo persoană bronzată la salon al cărui bronz să îmi placă. Nuanțele sunt fie de un maro-oranj, fie un maro închis, deloc natural, în funcție de pigmentul pielii. Pielea pare foarte uscată și afectată de bronzarea aceasta. De aceea, nu recomand nimănui bronzul la solar, ci o variantă accesibilă oricui, recomandată în special persoanelor cu pielea deshisă sau medie ca și culoare: produsele autobronzante.

  Astăzi am să vă vorbesc despre Autobronzantul St Moriz (disponibil AICI), cu care am avut o experiență plăcută și pe care vi-l recomand și vouă, cu mare drag:


  
  Produsele St Moriz (vezi AICI)  sunt foarte diversificate, așa că puteți alege dintre loțiuni, spume sau alte creme autobronzante,  în funcție de culoarea pielii. 

    Loțiunea St Moriz Dark are o textură lichidă, ușor vâscoasă, care se prelinge printre degete și are o nuanță foarte intensă de maro. Când am deschis recipientul și am văzut cât de închis este produsul, mai ales că eu am pielea de culoare medie, mi-am zis că o să îmi lase numai pete pe corp. Dar am fost surprinsă să constat că nu este deloc așa, mai ales dacă aplicăm produsul în mod corect .

    Prima dată am aplicat loțiunea direct cu degetele, însă nu vă recomand să faceți acest lucru, deoarece pielea de pe mâini este subțire și se colorează rapid, chiar și dacă vă spălați bine imediat după aplicare. Unele persoane folosesc mănușile din silicon, însă cea mai bună și eficientă este mănușa specială pentru autobronzare (o găsiți AICI), care asigură o bronzare uniformă și curată a produsului pe piele. Aceasta arată cam ca o mănușă de bucătărie; este suficient să vă luați o singură mănușă, pentru o singură mână, cea cu care aplicați produsul.

   Chiar și atunci când am aplicat produsul direct cu mâna, aplicarea a fost una uniformă și a doua zi, după spălare, nu am găsit nicio pată pe corp. Mai grozav decât atât a fost faptul că, spre deosebire de alte produse de autobronzare pe care le-am folosit, aceasta mi-a lăsat pielea cu un frumos aspect bronzat chiar după prima utilizare. Nu a fost nevoie să o aplic zilnic, ci o dată la două-trei zile.


   Dacă aveți pielea mai deschisă, atunci optați întâi pentru nuanța Medium, iar mai apoi pentru cea închisă, după ce pielea deja capătă o culoare frumoasă de bronz.
   În imaginile acestea puteți observa consistența loțiunii St Moriz, care lasă o senzație plăcută pe piele și care se absoarbe foarte rapid, aproape la fel de rapid ca și Spuma St Moriz, pe care am încercat-o și care, datorită consistenței sale fine, spumoase, se simte ca o atingere delicată pe piele. Spuma este varianta mai light a loțiunii și nu lasă absolut nicio urmă pe piele.


   Desigur, când vă pregătiți pentru o bronzare cu produse autobronzante, precum cele de la St Moriz, vă recomand să respectați următorii pași:


  1. Exfolierea:  folosiți produse de curățare cu particule abrazive, care să curețe bine corpul și să îndepărteze pielea moartă; exfolierea este esențială în obținerea unui bronz perfect, așa că insistați asupra zonelor cu piele groasă sau uscată, cum sunt genunchii și coatele, pentru că acolo apar cel mai frecvent petele de culoare
  2. Hidratarea: după exfoliere, aplicați o cremă sau un ulei de corp hidratant, insistând asupra zonelor cu piele uscată. Loțiunea de corp înmoaie pielea și o pregătește pentru absorbția autobronzantului, dar și facilitează aplicarea uniformă a acestuia
  3. Aplicarea autobronzantului: folosiți produsul autobronzant dorit, de preferat cu o mănușă specială.. Întindeți bine produsul, până se absoarbe complet în piele.
  4. Așteptați să se usuce: după aplicarea produsului autobronzant, nu vă îmbrăcați, ci așteptați câteva minute până acesta este absorbit în piele, pentru că astfel nu riscați ca produsul să se ia pe haine și să nu obțineți bronzul perfect. Loțiunea St Moriz se usucă complet în circa 15 minute, iar spuma se usucă chiar mai rapid
  5. Spălarea: este de preferat ca produsul autobronzant să fie aplicat seara, înainte de culcare, pentru a fi lăsat să acționeze până a doua zi dimineața, când trebuie să faceți baie, așa cum faceți de obicei. Puteți folosi un exfoliant blând, nu unul agresiv, în cazul în care simțiți pielea îmbâcsită. Nu este cazul produselor autobronzante St Moriz, care nici nu se simt pe piele.
  6. Reaplicați produsul: procesul de autobronzare poate dura oricât doriți, în funcție de cât de intensă vreți să fie nuanța bronzului. Este ideal să aplicați produsul o dată la 2-3 zile, urmând de fiecare dată etapele de mai sus. Eu obișnuiesc să aplic autobronzant de 3-4 ori, după care iau o pauză de câteva săptămâni, până când nuanța de bronz se ia de pe corp. Abia apoi reaplic produsul, sau îl mai aplic o dată pe săptămână, pentru întreținere.
  7. Folosiți iarăși o cremă hidratantă, pt că usucă pielea, ca majoritatea autobronzantelor.
Mai jos aveți un video interesant și util despre cum se aplică produsele autobronzante St Moriz folosind mănușa specială:


   În concluzie, mi-a plăcut la nebunie atât Loțiunea autobronzantă St Moriz Dark, cât și Spuma autobronzantă St Moriz Medium, deoarece:
  • se aplică rapid, chiar și fără a folosi mănușa specială (totuși, recomand folosirea mănușii, pentru că aplicarea este mult mai plăcută)
  • se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o senzație lipicioasă sau uleioasă
  • chiar dacă pare închisă la culoare, atunci când se întinde pe piele se adaptează culorii; la întinderea pe piele nu face scămuțe și nici nu lasă dâre albe
  • are un miros plăcut, discret, asemănător săpunului (majoritatea autobronzantelor au un miros intens, datorită nucii verzi care se folosește în compoziția produselor de bronzare)
  • lasă pe piele un bronz uniform, fără pete (chiar dacă nu ești o „expertă” în aplicarea autobronzantului)
  • lasă un bronz frumos, cu aspect natural, fără tente oranj sau galben
  • are un preț accesibil- poate fi comandat de AICI

   Voi folosiți produse autobronzante? Care sunt favoritele voastre?




miercuri, 28 mai 2014

S-a deschis Divin Estetic în Târgoviște!


   Vara reprezintă sezonul mult așteptat de femeile care abia așteaptă să se răsfețe la soare și să capete bronzul perfect. Dar înainte de bronz, marea preocupare este epilatul și, mai ales, aspectul general al pielii noastre. O piele perfectă reprezintă idealul fiecărei femei, atât în ceea ce privește tenul, cât și pielea corpului. De cele mai multe ori, trebuie să apelăm la ajutorul specialiștilor, la epilarea definitivă, cât și metodele moderne de curățare, îngrijire și întinerire pentru ten. Din acest motiv, astăzi am să vă vorbesc despre Salonul Divin Estetic, care din această primăvară este mai aproape de noi prin noul sediu deschis în Târgoviște!
   Metodele de epilare clasice, cele cu lama de ras și cremă depilatoare, sau cele dureroase, cu epilator și benzi de ceară, reprezintă principalul obstacol în obținerea unui corp fin. Apar, astfel probleme nedorite precum firele crescute pe sub piele, porțiuni de piele uscată și iritată, mici bubițe, sau afecțiuni mai grave, precum foliculita. În plus, procesul de creștere a firelor de păr este unul constant, firele regenerându-se permanent și aflându-se în diferite etape de creștere, astfel că nici prin epilarea prin smulgere, care promite o piele fină pentru mai multe săptămâni, firele de păr nu sunt complet eliminate și trebuie să revenim cu epilatorul pentru a îndepărta noile fire apărute la suprafața pielii.
   Mai mult, dacă apelăm la lama de ras, aceasta doar îndepărtează firele de la suprafața pielii, motiv pentru care după 2-3 zile încep să apară alte fire de păr; pe perioada sezonului cald, firele de păr cresc mai repede, astfel că după ce folosim lama pot crește fire noi chiar din următoarea zi. Mie, personal, nu-mi place să folosesc cremă pentru epilat, în primul rând datorită mirosului teribil pe care îl are și, în al doilea rând, deoarece un tub se consumă imediat.
   Salonul Divin Estetic ne pune la dispoziție cea mai modernă metodă de epilare, și anume, epilarea progresiv definitivă IPL cu ajutorul unor impulsuri de lumină foarte puternice ca și intensitate. Cu siguranță ați citit și ați auzit despre eficiența acestei metode de epilat, care ne ajută atât pe noi, femeile, cât și pe bărbați, să scăpăm de stresul epilării periodice. Însă, cel mai mare avantaj al epilării cu IPL este acela că pielea ajunge să fie în scurt timp netedă, catifelată, iar vechile probleme precum firele crescute pe sub piele sau zonele mai închise la culoare vor deveni doar o amintire neplăcută.
   Despre epilarea cu IPL s-a tot vorbit în ultima vreme ca fiind o metodă mult așteptată de femei, așa că acum aveam ocazia să scăpăm de aspectul urât al firelor de păr și, mai ales, de stresul folosirii zilnice a lamei de ras sau a dureroaselor epilări cu epilatorul și ceară. Epilarea definitivă cu IPL se realizează pe parcursul a circa 5-6 ședințe, efectuate la interval de 3-4 săptămâni, în funcție de tipul de păr, vârstă și de zona tratată. Este o metodă ideală pentru a scăpa de firele de păr de pe picioare, axilă, inghinal și chiar de părul facial nedorit!  În mintea noastră, avem impresia că epilarea cu lamă de ras, cremă, benzi de ceară sau epilator este mai convenabilă ca preț decât epilarea prin IPL, însă dacă facem un calcul simplu vom ajunge la concluzia că lucrurile stau invers. Epilarea cu IPL tebuie privită ca o investiție în frumusețea și sănătate pielii noastre.


   Dar asta nu este tot, pentru că Salonul Divin Estetic este prietenul nostru și atunci când vine vorba despre obținerea unui ten perfect, oferindu-ne posibilitatea de a alege tratamentele faciale care să rezolve problemele tenului nostru. Astfel, fiecare ten poate deveni un ten perfect!
   Petele pigmentare, pistruii și petele de acnee pot fi date uitării grație tratamentelor oferite de Divin Estetic. Nici ridurile nu mai sunt o problemă pentru că ele pot fi șterse de pe față prin tehnologia modernă folosită în acest salon. Tenul nostru poate fi curat, hidratat și strălucitor grație ajutorului specializat pe care ni-l pune la dispoziție noul salon.

  Informații utile:
- Adresa: Divin Estetic, B-dul Unirii, Bloc 42 parter (vis-a-vis de noul Kaufland, micro 6)
- Telefon : 0763 328 515
- E-mail: targoviste@divinestetic.ro

  Mai jos aveți lista de prețuri, atât pentru tratamentele de epilare progresiv definitivă, cât și pentru cele faciale și corporale. În plus, puteți beneficia de promoțiile disponibile la salon, de reduceri surpriză și de ședinte gratuite. Pentru programări și informații, nu ezitați să folosiți datele de contact!







 

Review Vopsea de păr Garnier Color Naturals - Nuanța 110// Cum am scăpat de părul roșu?


   În luna februarie a acestui an am decis să renunț la părul roșcat pe care l-am dobândit prin vopsirea cu Syoss și să mă întorc la blond. Mie mereu mi-a plăcut părul în nuanțe de blond, așa că am zis să încep primăvara cu vechea mea culoare. Știam că roșcatul iese greu din păr, însă eu nu am avut probleme și am scăpat de el rapid, fără a-mi deteriora părul. 
   Cine este interesat de cum poate scăpa de culoare roșu din păr poate urma sfaturile mele, însă trebuie să luați în considerare faptul că reușita acestei metode depinde în primul rând de firul de păr. Eu am firul de păr foarte subțire, fin și chiar mă plângeam la un momentdat de faptul că nu-mi rezistă vopseaua în păr. Astfel, în mai puțin de 2 luni am scăpat total de culoarea roșie din păr, cu ajutorul vopselelor de păr Garnier, care mi se par cele mai blânde dintre toate pe care le-am folosit până acum; în plus, au o formulă îmbogățită cu 3 uleiuri esențiale, motiv pentru care mirosul lor este unul plăcut.

   La jumătatea lunii februarie părul meu era roșcat intens:

  
   Am vrut o schimbare rapidă, așa că am folosit vopseaua-decolorant Garnier Color Natural E0- SuperBlond, care mi-a deschis părul cu câteva tonuri, dar nu am scăpat complet de roșu. Multe femei se plâng că nu pot scăpa de tonurile roșiatice din păr, dar mie mi se pare că acestea fac ca podoabele noastre capilare să arate mai bine decât dacă am avea o culoare simplă. 
   Decolorantul E0 de la Garnier este o vopsea decolorantă blândă, care nu arde părul. Aveți mare grijă să nu vă scărpinați în cap și să vă produceți mici răni pe scalp înainte de vopsire, pentru că vă vor ustura zonele respective în timpul vopsirii. Am lăsat vopseaua în cap să acționeze, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adică în jur de 30 de minute, după care mi-am clătit părul și am avut supriza să-mi văd părul mult mai deschis, într-o nuanță plăcută de blond-roșiatic, destul de asemănătoare coniacului. La început șocul a fost destul d emare, pentru că aveam rădăcinile crescute vreo 2 cm și s-au descis mult mai rău decât restul părului, însă într-o săptămână-două culoarea părului s-a uniformizat.


  N-am stat mult cu blondul-coniac în păr și am vrut să-mi mai deschid nuanța, folosind Vopseaua Garnier Color Naturals - nuanța 110 Blond Natural Foarte Deschis, comandată de AICI.  Eu am părul de lungime medie, nu foarte des, așa că am folost două cutii pentru vopsire; m-am vopsit acasă, cu ajutorul surorii mele. În funcție de lungime și de cât de des aveți părul, alegeți cantitatea optimă de vopsea pt a obține o culoare uniformă. Vopseaua Garnier este foarte accesibilă ca preț, fiind una dintre cele mai ieftine din raft.

marți, 27 mai 2014

Armani Code Ice #BeUnforgettable


  Ca răspuns la provocarea celor de la BlogalInitiative, astăzi am să vă vorbesc despre cum percep eu eleganța, cu mențiunea că astăzi domnii din viața nostră vor fi în centrul atenției. Dacă vă întrebați de ce, atunci este bine de știut că motivul îl reprezintă minunata Apă de toaletă Armani Code Ice, o odă parfumată a  eleganței masculine, închinată acelor bărbați care își doresc să nu fie trecuți cu vederea pur și simplu.

   Dacă vă întrebați în ce măsură mai putem vorbi despre eleganță ca fiind una dintre calitățile care caracterizează societatea contemporană, vă invit să facem împreună un exercițiu de imaginație și să vă gândiți la primul personaj care vă vine în minte atunci când rostiți cuvântul eleganță. Dacă personajul respectiv nu mai trăiește, atunci gândiți-vă la un altul, fie el din lumea showbiz-ului, fie o persoană cunoscută. Eu mă gândesc la actorul danez Mads Mikkelsen, nu din cauza aspectului său din viața de zi cu zi, cât pentru aspectul său infailibil, de o eleganță mută, pe care îl are în serialul Hannibal. Voi la cine vă gândiți?
   E drept că nici Chris Pine, imaginea parfumului Armani Code Ice, primul actor de la Hollywood pe care Giorgio Armani l-a ales ca imagine a unui produs al brandului, nu este un bărbat pe care să-l dăm deoparte, frumușelul fiind un fel de Angelina Jolie sau Megan Foxx în rândul bărbaților. Totuși, în ciuda aspectului său încântător, Chris Pine nu este un bărbat de o eleganță clasică, însă cu siguranță este un bărbat pe care nu ai cum să-l uiți; pe asta mizează și noul Armani Code Ice, care îi provoacă pe bărbați să iasă din anonimat, să se remarce, să fie #BeUnforgettable în felul lor.

    Dacă tot l-am adus în discuție pe elegantul Dr Lecter (interpretat de Mads Mikkelsen), atunci este bine de știut că eu îl percep pe acest personaj ca reprezentând eleganța pură, infailibilă, gândită până în cele mai mici detalii. Ori, dacă ar fi să schițez eleganța și să-i dau un chip, atunci  așa ar arăta, precum intimidantul Dr. Hannibal, un personaj atât de bine pus la punct, încât denotă eleganță nu numai prin vestimentație și pieptănătură, ci și prin gesturi, mimică și priviri. Cu siguranță că acestuia i s-ar fi potrivit de minune Apa de toaletă Armani Black Code.
   Revenind la irezistibilul Chris Pine, este ușor de înțeles de ce tânărul actor a fost ales imaginea parfumului Armani Code Ice: el este iun simbol al eleganței contemporane, percepută mai degrabă ca o stare de a fi decât ca o trăsătură dobândită. Ei bine, bărbații zilelor noastre sunt eleganți prin însuși felul lor de a fi, după cum ne arată și Chris Pine, care nu este pus la patru ace și nici nu are nevoie de accesorii perfecte pentru a atrage privirile, pentru a fi irezistibil, de neuitat. Renunță la costumul clasic, la smoking, la cravata ori papionul perfect aranjate pentru a fi natural, pentru a fi simplu; și nu e mai puțin elegant! Și nu, nu poartă magneți prin buzunare, dar reușește să seducă prin încrederea și carisma sa. Așa arată bărbatul Armani Code Ice!

   Întocându-mă la apa de toaletă, deoarece ea este adevărata surpriză parfumată destinată bărbaților din viața noastră, nu pot să nu aduc în discuție primul parfum Armani Code, lansat în 2004, a cărui aromă pur masculină a câștigat în 2006 Premiul FiFi pentru cel mai bun parfum bărbătesc. Și dintre toate sticluțele de Armani Code de până acum, al căror număr nu este deloc de neglijat - Casino Limited Edition, Golden Edition, Code Summer 2010/ 2011, Code Ultimate și Code Sport- , favoritul meu era, de departe, Armani Black Code. Desigur, până l-am mirosit pe noul Code Ice, pe care parfumeriile Douglas vă așteaptă să-l descoperiți în avanpremieră în perioada 28 aprilie- 31 mai 2014!



Cumpărături estivale de pe Kurtmann.ro


   Știu, știu, încă nu a venit vara, dar mai sunt doar câteva zile până când se dă startul sezonului estival. Mi-am făcut „provizii” din timp, așa că am plasat o comandă în outletul online Kurtmann.ro, de unde mi-am ales mai multe lucrușoare în culori deschise, perfecte pentru vară. Îmi place la acest site faptul că au o gamă variată de produse, chiar dacă la unele modele nu este disponibilă decât o singură mărime; așa că mereu am grijă să adaug în coș ce-mi place, mai ales că prețurile sunt avantajoase, iar produsele de la branduri cunoscute precum Zara, Bershka, Asos, Stradivarius.
   Pentru cei care sunt la prima comandă, Kurtmann.ro asigură transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 190 lei, iar pentru cele care nu ating acest prag, transportul este de numai 15 lei. Comenzile ajung foarte, foarte rapid, a doua zi sau în cel mult 48 de ore.
   

   Pantalonii roz pal de la Zara (click aici) m-au încântat de priam dată, pentru că mi s-au potrivit perfect ca măsură, cât și ca lungime. Dacă îmi urmăriți blogul, cu siguranță ați văzut ultima postare în care v-am prezentat acești pantaloni într-o ținută casual. Pantalonii se aseamănă cu blugii, numai că sunt mai subțiri, astfel că sunt potriviți pentru primăvară-vară. Pe site-ul Kurtmann.ro au un stoc generos de produse marca Zara, printre care și multe perechi de pantaloni, așa că merită să le faceți o vizită online pentru a le vedea.


   Din categoria de reduceri - SALE! m-am pricopsit cu o fustiță roz pal de la Bershka (click aici), pentru care am plătit numai 7 lei. Fustița este redusă cu 80% față de prețul inițial și încă mai este disponibilă pe site. Eu v-am arătat cât de simpatică este, într-o ținută de pe blog, așa că dacă vă avantajează croiala, atunci ați făcut o achiziție grozavă cu costuri minime.


    Dintre accesorii m-au atras multe, sunt o sumedenie de lucrușoare simpatice, însă mereu am grijă să-mi cumpăr doar una-două, pentru că am deja destule. Mi-am ales un set de agrafe de la Bershka (click aici), sub formă de flori, al căror preț a fost de 15 lei. Agrafele sunt în culori plăcute, ușor de asortat; v-am mai spus că sunt pasionată de haine și accesorii cu flori, așa că le-am găsit imediat loc printre lucurșoarele mele. V-am pus o fotografie și cu sistemul lor de prindere.



   Tot de la accesorii mi-am găsit o bentiță Bershka, pe care am purtat-o aproape zilnic de când am cumpărat-o; îmi place la nebunie, mai ales că strasurile strălucesc plăcut în lumina soarelui. Prețul bentiței este de 20 de lei și mai este disponibilă doar varianta pe negru.



luni, 26 mai 2014

Sacou roz și espadrile pentru zilele senine


   Duminică m-am întors din frumoasa vacanță în Grecia, așa că astăzi m-am pus pe treabă și vă prezint o ținută casual pe care o aveam pregătită încă dinainte de vacanță. Chiar dacă temperaturile au mai crescut, dimineața și seara încă este răcoare, așa că o ținută lejeră, în culori deschise, este cea mai potrivită pentru acest moment.
  În ultima comandă Zara am primit 3 perechi de pantaloni, printre care și cei roz pal pe care îi vedeți în fotografii. Am fost încântată că măsura mi s-a potrivit și că îmi vin bine mai ales ca lungime; v-am mai spus că de multe ori nu îmi găsesc pantaloni care să mi se potrivească ca și lungime, însă cei de pe Kurtmann au fost perfecți. Pantalonii se aseamănă cu blugii, însă sunt confecționați dintr-un material mai subțire, potrivit pentru anotimpurile calde. În partea de jos, sunt prevăzuți cu fermoare, iar croiala lor este clasică, cu 5 buzunare. Prețul lor a fost de 80 de lei și deja i-am purtat de câteva ori, mai ales că foștii mei blugi roz favoriți au fost distruși în urma unei spălări, când au dat nas în nas, din greșeală, cu mult clor.
   Am combinat pantalonii cu un pulover foarte subțire, cu mâneci scurte, confecționat dintr-un material lejer, prin care pielea poate respira fără probleme. Pe deasupra, am purtat un sacou roz aprins/ciclam, dintr-un bumbac ușor aspru, tipic sacourilor de vară. Sacoul acesta ciclam a ajuns să mi se pară tare versatil, după ce într-un an nu-l purtasem decât o dată sau de două ori.
   De espadrile m-am îndrăgostit după ce iubitul meu și-a achiziționat câteva perechi și le lăuda pentru cât de confortabile sunt. E drept că nu l-am crezut pe cuvânt la început, dar acum îi dau perfectă dreptate. În cele din urmă, am găsit un model simpatic, cu cireșele, care să fie pe gustul meu și de atunci le port aproape zilnic: cu pantaloni lungi, salopete, pantaloni scurți și fuste. Au costat în jur de 40$ dar am văzut în magazinele de cartier modele asemănătoare chiar și la 25 lei.
   Tot pe Kurtmann.ro am găsit o minunată bentiță de păr, de care nu mă mai pot despărți. În ultima perioadă, am strâns o mini-colecție de bentițe de păr, care mi se par extrem de practice, mai ales atunci când nu ai chef să-ți aranjezi părul sau când pur și simplu nu reusești să-i dai o formă.

   Vouă vă plac espadrilele? Ce culori purtați în sezonul cald?

Sacou Asos.com
Pulover Papaya
Geantă Benvenutti
Cercei handmade Nahoot Design







    Ați văzut noile modele Zara de pe Kurtmann.ro? (click pe imaginea de mai jos pentru a vedea toate modele)

Kurtmann

marți, 20 mai 2014

Credite pentru vacanța de vis


   Nu cred că existe vreun om care să nu-și dorească să călătorească, să descopere alte culturi și obiceiuri, să exploreze meleaguri exotice, ori orașe culturale, ori să facă alpinism pe vârfuri de munte. Eu sunt adepta vacanțelor și consider că nimic nu se compară cu experiențele pe care le dobândești vizitând diverse locații- o adevărată bogăție spirituală și culturală pe care nimic altceva nu o poate înlocui. Prefer să-mi gestionez bugetul în așa fel încât să pot să descopăr cel puțin o destinație externă nouă în fiecare an, așa că indiferent de situație reușesc să-mi ating obiectivele propuse.

   Din nefericire, nu întotdeauna ne permitem să mergem în călătorii, pentru că de multe ori apar situații imprevizibile, care presupun cheltuirea banilor pe care îi aveam pregătiți pentru vacanța. Nici deținerea unei „pușculițe”, ca atunci când eram copii, nu reprezintă o alternativă eficientă, pentru că niciodată nu vei strânge suficienți bani și mereu vei avea intenția de a apela la rezervele din cutie. Prin urmare, cea mai sigură și la îndemână metodă  este să îți faci un credit pentru vacanță , care reprezintă o alternativă la îndemâna oricui pentru a-și permite vacanța de vis, vacanța mult dorită, în funcție de veniturile lunare de care dispune.

    AVBS Credit ne pune la dispoziție posibilitatea de a obține simplu și rapid un credit pentru nevoi personale, categorie în care se încadrează și creditele pentru călătorii. Creditul pentru vacanță este creditul destinat finațării nevoilor personale- în cazul de față, călătoria într-o destinație externă-, fără a fi necesară prezentarea unor documente care să justifice modul în care vor fi folosiți banii. Prin urmare, acest credit poate fi obținut de oricine, fără bătăi de cap, iar vacanța de vis poate deveni realitate. 
    
   Caracteristicile creditului de vacanță/ creditului de nevoi personale:
  • perioadă de creditare cuprinsă între 6-60 luni 
  • vârsta solicitantului: 18-70 ani
  • suma creditată: 630 lei- 88.000 lei
  • dobândă: fixă sau variabilă

 Mai nou, poți aplica pentru un credit direct de pe telefon, prin Aplicația AVBS Credit (aplicație disponibilă numai pentru utilizatorii de Smartphone Android sau iOS)- aplicația se instalează rapid, după care trebuie introdus codul unic 0001. Prin intermediul tehnologiei rapide, compania și-a dorit să fie cât mai aproape de clienți și să le ofere acestora posibilitatea de a accesa un credit sau de a solicita consiliere rapid, oriunde s-ar afla.

   Iată câteva dintre avantajele unui credit pentru vacanță:
  • se acordă persoanei care își dorește să petreacă un sejur/ o vacanță
  • creditul de obține într-un interval scurt (1-5 zile)
  • nu necesită garanții și documente de justificare a folosirii banilor
  • plata creditului va fi gestionată în funcție de preferințe și de suma creditată
  • posibilitatea obținerii sumei necesare pentru petrecerea vacanței mult dorite
   Pe lângă creditele de vacanță, AVBS Credit oferă posibilitatea obținerii și altor credite de nevoi personale: pentru cumpărarea unor produse electroncie și electrocasnice, achiziționarea unui autoturism, renovarea locuinței. Mai mult, sunt oferite și următoarele servicii: credite ipotecare, refinanțare, prima casă, leasing, credite IMM.
   Înființată în anul 2007, AVBS se numără printre primele companii de intermedieri credite bancare, fiind o companie serioasă, care oferă servicii de cea mai bună calitate. Portofoliul larg de clienți este o dovadă  a faptului că această companie s-a axat pe consultanță în domeniul financiar-bancar, experții financiari oferind cele mai bune soluții de creditare și lucrând în colaborare cu cele mai importante instituții bancare și non-bancare din România. Prin urmare, înainte de obținerea unui credit, vom fi consiliați de experții financiari, care ne vor prezenta cea mai bună soluție de creditare. Termenul Broker Credite Bancare se referă la o companie care oferă în mod gratuit servicii celor ce sunt interesați de obținerea unui credit bancar, așa că putem solicita consultație fără a scoate un ban din buzunar, chiar dacă nu suntem deciși să aplicăm pentru un credit anume. 

    De asemenea, AVBS Credit oferă posibilitatea obținerii unei francize, pentru care poate aplica orice cetățean de pe teritoriul României. Aplicantul trebuie să fie conștient de faptul că este vorba despre o franciză în zona serviciilor, și nu de o franciză în domeniul producției, plus că este recomandat ca acesta să dețină o experiență îndelungată în sistemul bancar sau în cadrul unei firme de credite, manifestând o atitudine proactivă și motivantă. Cei interesați de obținerea unei francize sunt informați exact cu privire la cerințele pe care trebuie să le îndeplinească și la actele și procedurile necesare pentru deschiderea unei francize. Mai mult, până în luna iunie 2014, deschiderea unei francize este gratuită!

   Pentru mai multe informații, consultați pagina oficială AVBS Credit: http://www.avbs.ro/ sau paginile din rețelele sociale: Facebook, Google+, Linkedin.


vineri, 16 mai 2014

O nouă comandă Kurtmann.ro


   În postarea de ieri v-am spus că mi-am comandat câteva perechi de pantaloni Zara, așa că astăzi am zis să vă arăt două dintre ele. Mereu am fost mulțumită de pantalonii Zara, în primul rând datorită materialelor, iar în al doilea rând datorită lungimii perfecte. Eu nu sunt foarte înaltă și mereu am probleme cu lungimea pantalonilor; cum nu-mi place să-i scurtez, îi întorc pe dedesubt, dar în cazul celor de la Zara nu mai este nevoie.
   În noua comandă Kurtmann am primit o pereche de pantaloni negri, o pereche de blugi albastru deschis  și o fustă colorată de la Bershka. De mult timp am pus ochii pe fustă, ba chiar am avut o „competiție” cu o prietenă, care și-o cumpără prima. Fusta este confecționată din bumbac, este elastică și se mulează pe corp, ca o fustă bodycon. Într-adevăr, imprimeul colorat este foarte copilăresc, dar cine a zis că eu nu sunt tot așa?!




   Ambele perechi de pantaloni au fost măsura 36 și mi s-au potrivit perfect. Am stat puțin cu frica în sân, crezând că nu îmi vor veni bine, dar când i-am probat m-am liniștit. În orice caz, dacă nu mi s-ar fi potrivit măsurile, i-aș fi returnat și mi-aș fi ales altceva în loc.
   Pantalonii negri sunt confecționați dintr-un material elastic și au câteva detalii din piele ecologică. Grație materialului, sunt extrem de comozi și mă simt în largul meu când îi port.
   Blugii albastru deschis de la Zara sunt de foarte bună calitate, îmi place la nebunie materialul. Sunt un model clasic de blugi, cu talia normală și o lungime perfectă, cum v-am mai spus.



*****
       Mie mi-au atras atenția și aceste perechi de pantaloni Zara. Le găsiți pe toate pe Kurtmann, împreună cu multe alte modele (click aici)




Impresii despre Colecția The One / Oriflame + Concurs


   În ultima perioadă a fost mare nebunie cu produse The One în blogosfera românească, în special pe partea de beauty, pentru că cei de la Oriflame au organizat o campanie impresionantă de testare a noii colecții, în care au invitat toți bloggerii doritori să testeze o bună parte a colecției The One, a cărei imagine este, în România, Andreea Raicu. Probabil ați văzut și la voi în orașe afișe publicitare cu Andreea și cu produsele de machiaj de la Oriflame.


    M-am înscris și eu la campanie, în mare parte datorită faptului că folosesc cosmeticele Oriflame de ani buni, din liceu, și chiar eram curioasă cum se prezintă colecția The One. Desigur, nu mă așteptam să primesc atâtea produse, însă cei de la Oriflame s-au dovedit a fi foarte generoși, astfel că am primit următoarele produse:


  • Fond de ten The One IlluSkin - nuanța Natural Beige 30600
  • Corector The One IlluSkin - nuanța Nude Beige 30617
  • Pudră The One IlluSkin- nuanța Medium 30613
  • Rimel The One Volume Blast - nuanța Black 30460
  • 2 Luciuri de buze The One Power Shine - nuanța Rose Glacier și nuanța Trendy Berry
  • 2 Lacuri de unghii The One- nuanța Cappucino și nuanța Orchid
  • 3 Farduri cremă pt pleoape The One Colour Impct - nuanța Beige Pearl, nuanța Golden Brown și nuanța Olive Green

    Am ales să vorbesc despre toate produsele în același articol, pentru a fi toate informațiile necesare la dispoziția cititorilor. Voi începe cu produsele pentru obținerea unui ten perfect, și anume: fondul de ten, pudra și corectorul. Eram tare curioasă să văd cum se prezintă noul fond de ten, pentru că eu sunt o mare iubitoare a fondului de ten antiîmbătrânire Giordani Gold și mă întrebam dacă acesta o să-mi placă. Am răsuflat ușurată când am primit nuanța Medium Beige, pe care o comandam de obicei la celălat fond de ten, pt că se potrivește nuanței tenului meu, fiind doar puțin mai închisă.
   Eu am avut o experiență plăcută cu Fondul de ten The One Illuskin încă de la prima utilizare, având o textură ușoară, catifelată, care trebuie întinsă rapid pe față. Mirosul este plăcut, tipic fondurilor de ten de la Oriflame. Dispozitivul permite o aplicare precisă a fondului de ten, fără a irosi mai mult decât este nevoie. Am întins fondul de ten atât cu degetele, cât și cu buretele și ambele rezultate mi-au plăcut. Fondul de ten are o acoperire medie și am fost încântată de faptul că și imperfecțiunile sunt camuflate bine. Tenul nu se simte încărcat, nici măcar după ce aplici pudra de față. După părerea mea, acest fond de ten nu este potrivit persoanelor cu tenul gras sau cu tendințe de îngrășare, însă pentru cele cu ten normal sau uscat este o alegere satisfăcătoare. Prețul standard al acestui produs este de 44,90 lei, însă îl puteți găsi în catalog cu prețuri mult mai mici, de până la 27 lei sau chiar mai puțin.
   Pudra de față The One IlluSkin a fost și ea pe placul meu, completând perfect fondul de ten. Deși pare deschisă ca și nuanță în cutie, în momentul în care o aplici pe față ea se adaptează culorii tenului, fără să se observe vreo diferență. Cred că este produsul meu favorit dintre toate cele încercate din această colecție. Prețul standard pentru o pudră compactă de 8 g este de 49,90 lei, dar prețul de catalog, redus, poate ajunge până la 30 de lei.
    Eu nu am folosit corectorul, pentru că nu folosesc de fel, așa că a rămas intact, nedesfăcut. Mai mult, am decis să ofer acest corector, împreună cu alte două farduri de pleoape unei cititoare, așa că stați pe aproape, pt că la finalul articolului veți găsi informații despre concurs.
   Ma jos puteți vedea cu arată tenul după alicarea fondului de ten și a pudrei de față. Pozele sunt făcute în lumină naturală și nu sunt modificate absolut deloc. De fapt, întregul machiaj este realizat cu produsele colecției The One, și am optat pentru un machiaj natural, ușor glossy.


*****


   Voi continua cu machiajul ochilor, pentru care am folosit rimelul și un fard cremă pt pleoape. Mereu am fost o fană înrăită a rimelurilor Oriflame, pentru că adevărul este că sunt foarte bune, iar prețurile lor sunt foarte mici. Rimelul The One promite să confere volum genelor, însă eu până acum nu am obținut un volum spectaculos folosindu-l. E drept că abia după câteva folosiri rimelul începe să fie mai bun, pt că se îngroașă puțin, însă eu chiar am fost încântată de acest produs. Nu sunt genul care să dorească un volum spectaculos de la un simplu rimel și nu mă las păcălită de pozele din reviste, și sunt capabilă să apreciez un rimel care îmi definește frumos genele, reușind să-mi scoată în evidență ochii. Rimelul are periuță subțire, din plastic, lucru care mi-a displăcut puțin, pentru că favoritele mele sunt periuțele clasice cu peri. Prețul standard al rimelului de 8 ml este de 27,90, dar la preț redus ajunge până la 18 lei sau chiar mai puțin, în funcție de catalog.
   Iată cum se prezintă rimelul după o primă utilizare: genele sunt bine definite, individual, fără a le încărca. Eu urăsc aspectul de picioarușe de păianjen și prefer un machiaj al genelor mai natural, de bun gust.
   Eu nu folosesc nici farduri de fel, mai ales farduri cremă, care mi se par destul de greu de folosit. Prin urmare, am folosit doar fardul cremă Beige Pearl, pe post de iluminator. L-am aplicat pe pleoape, sub linia sprâncenelor și puțin pe pomeți. Îmi place la nebunie să folosesc produse pentru iluminare și să ofer tenului un aspect luminos, ușor strălucitor.


*****


   Să trecem la buze! Mie îmi plac cele două glosuri, au un miros fantastic de pepene verde, care mă duce cu gândul la vară. În urmă cu un an nu credeam că o să ajung să folosesc produse pentru colorarea buzelor, pt că pur și simplu nu le suportam și le ștergeam la scurt timp după aplicare, dar acum am ajuns chiar dependentă de acest tip de produse. Revenind la luciurile de buze The One, acestea au o textură ușor lipicioasă, care se datorează particulelor strălucitoare. Ambele nuanțe sunt discrete și se văd natural și plăcut pe buze. Din cauz particulelor strălucitoare, buzele parcă capătă un luciu, fiind ușor metalizate. Simt nevoia să reaplic luciul de buze la intervale scurte, pentru că nu rezistă și se șterge destul de repede de pe buze.
    Prețul standard al unui luciu este de 26,90 lei, dar prețul este redus considerabil în catalog.


*****


   În cele din urmă, au rămas cele două lacuri de unghii, pe care am reușit să le folosesc, dar care m-au încântat cel mai puțin dintre toate produsele testate. Știam, din experiență, că Oriflame nu excelează la capitolul lacuri de unghii și am primit confirmarea când am aplicat aceste lacuri de unghii. E drept că nuanțele sunt frumoase și lucioase, însă lasă de dorit la capitolul rezistență. Am aplicat două straturi de ojă și unul de top coat și au rezistat pe unghii mai puțin de două zile, timp în care nu am spălat excesiv. Un lucru care-mi place la această ojă este pensula lată, care permite o aplicare precisă și unformă a lacului pe unghii, plus că se usucă foarte rapid.


*****
      În concluzie, am fost mulțumită de Colecția The One de la Oriflame, mai puțin de oje, care sunt singurele pe care nu le-aș cumpăra. În rest, toate produsele încercate s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele și chiar le-aș cumpăra la prețul din catalog. 
     Un mare minus al acestei colecții mi se par ambalajele, care mi se par tare urâte, mai ales că prețurile nu sunt chiar mici, iar pentru că au fost lansate primăvara se putea alege un ambalaj puțin mai vesel. Ambalajele nu mi se par deloc elegante, mai ales că această colecție de vrea a fi una mai specială, dacă ar fi să mă raportez strict la prețuri și să fac o comparație cu celelalte produse. Nu-mi place de fel combinația dintre mov și roz, mai ales când ambele sunt în nuanțe atât de închise. Dacă aș putea, aș păstra produsele așa cum sunt, din punct de vedere al calității, dar le-aș schimba ambalajele fără să stau pe gânduri.
    Voi ați încercat până acum produsele The One? Dacă nu, ce produs v-ați dori să încercați?


   În final, vă invit cu mare drag la un concurs frumos (click aici pentru a vă înscrie), la care aveți șansa de a testa și voi o parte din colecția The One by Oriflame, și anume:
  • Corector The One IlluSkin - nuanța Nude Beige
  • Fard cremă pt pleoape The One Colour Impact - nuanța Golden Brown
  • Fard cremă pt pleoape The One Colour Impact - nuanța Olive Green

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...