marți, 30 septembrie 2014

Cum purtăm sacoul cu model floral?


  Weekend-ul acesta am fost zgribulită ca o găinușă, motiv pentru care am avut grijă să mă îmbrac bine, ca nu cumva să mă pricopsesc cu o răceală nedorită. Voiam să fac un outfit cu noul meu sacou cu flori, dar în locul topului din dantelă  pe care intenționam să-l port, a trebuit să optez pentru o bluză mai grosuță, cu mânecă lungă. O am din primăvară, dar a venit vremea frumoasă și nu am mai apucat să o port atunci, așa că a trebuit să aștepte cuminte în șifonier.
   În cele din urmă m-am hotărât să scot ghetele mele iubite la plimbare, cu regret oarecum, pentru că mai drag mi-ar fi fost să optez pentru o pereche de pantofi, dar ghetele sunt mult mai comode decât pantofii cu toc înalt pe care îi am. În ciuda tocului, acestea au și platformă în față și comode decât par. Am încălțat ghetele și am ales o pereche de pantaloni simpli pentru a completa ținuta.

   Ca de fiecare dată, mai jos veți găsi link-urile articolelor pe care le-am purtat:

Bluză Glittio.ro
Ghete piele Asos.com
Geantă Oasap.com


    Cu puțin timp în urmă am primit comanda Oasap.com, în care am avut inclus sacoul cu flori și cerceii, ambele în tonuri de albastru. Inițial îmi doream să le port împreună cu o fustă din dantelă, dar am fost prea înfrigurată și am renunțat la idee în schimbul uneia mai practice.

    Deși nu am apucat să le port pe toate, am o întreagă colecție de sacouri. Îmi plac îndeosebi cele cu imprimeuri florale, cum este cel din postarea de astăzi, care reușesc să scoată în evidență o ținută banală. Iubesc culorile, mi se par ideale pentru a ne înveseli ziua, așa că rareori ies din casă fără să port ceva colorat pe mine. Mi-am ales și de această dată măsura S și mi s-a potrivit de minune. Sacoul este confecționat dintr-un material subțire și are căptușeală albă; nu are niciun sistem de închidere. Printul este unul digital, în care imprimeul nu este bine conturat, ci mai șters, ca o pictură în ulei. Un sacou cu flori mi se pare de nelipsit din garderobă, dar dacă la birou aveți ținută obligatorie, în tonuri sobre, atunci ar trebui să investiți banii într-un sacou mai versatil.

    Sacoul cu model floral este destul de simplu de introdus într-o ținută, atâta timp cât nu o încărcați cu prea multe culori. Puteți merge la sigur optând pentru o ținută all-black sau all-white, căreia să-i asortați un frumos sacou înflorat. Sau puteți jonga cu nuanțele sacoului pe care îl purtați, asortându-vă fusta, rochia sau pantalonii cu o culoare a imprimeului floral.


    Bluza se simte extrem de plăcut pe piele, are un material moale și călduros, deși nu prea gros. Are croiala unui hanorac și nu mă înțeleg prea bine cu acest tip de croială, dar m-am lăsat convinsă de detaliile de pe umeri. În plus, avem nevoie de piese basic în șifonier, acestea putând fi integrate cu ușurință în ținutele noastre. Spre exemplu, o bluză albă, rochia neagră cunoscută ca little black dress, pantofii cu bot ascuțit, jeans clasici, pantalonii negri, acestea sunt piese basic care nu ar trebui să ne lipsească din garderobă.
    Pantalonii Zara i-am achiziționat de pe Kurtmann.ro la un preț foarte bun în comparație cu cele din magazinele fizice. De fiecare dată măsura S (36) mi s-a potrivit perfect la perechile Zara, așa că nu am emoții când trebuie să primesc comanda. Sunt confecționați dintr-un material elastic, foarte comod și, datorită culorii, merg purtați în nenumărate combinații.

   Dacă vă mai amintiți, sunt pasionată de bijuterii, dar niciodată nu am făcut o serioasă investiție în aceste accesorii. Îmi plac gablonțurile, care sunt accesibile și îți poți lua câte unul pentru fiecare ținută în parte. În ultima perioadă a fost o adevărată invazie a bijuteriilor în genul acestor cercei, cu pietre strălucitoare și colorate (cercei și coliere statement, în general). Găsiți și pe e-bay multe modele de astfel de bijuterii, la prețuri foarte mici, dar trebuie să plătiți de obicei prin pay pal și să așteptați pachetul la poșta vamală.




TAG: Very Inspiring Blogger Award


   Scriu pe blog de mai bine de un an și, cu toate astea, nu am completat niciodată un Tag. Iată că Aurora m-a nominalizat la acest tag și m-a provocat să spun 7 lucruri care mă definesc. În plus, trebuie să mulțumesc celui care m-a provocat și să nominalizez alte bloggerițe, care trebuie să facă același lucru și care sper să participe la această provocare.
   Mulțumesc pentru nominalizare!

   Iată 7 lucruri despre mine:

1. Îmi plac filmele europene și sud-americane. Chiar dacă am văzut multe filme americane bune, marea mea pasiune o reprezintă filmele europene, care mi se par mult mai originale, mai profunde și reușesc să îmi transmită o emoție de zeci de ori mai mare decât celelalte. Printre favoritele mele se numără: In Bruges, Intouchables, Underground, Slumdog Millionaire, Where do we go now, Of Gods and men, The Angels Share, Hermano, Biutiful, Big Bad Wolves, In the mood for love.


2. Mă gâdil foarte repede. Și dacă mă gâdilă cineva spun că o să leșin în curând. Este o glumă care circulă pe internet: dacă mă gâdili, nu te mira că o să te alegi cu răni! Cu toate acestea, pot face fish spa :))

3. Culoarea mea preferată este verde, alături de roz și alb, dar nu am foarte multe lucruri în șifonier în această culoare. Mi se pare că este culoarea care definește cel mai bine pofta de viață, mă duce cu gândul la prospețime, la nou.

4. Îmi plac merele și kiwi. A fost o perioadă în care nu am putut să mânânc fructe și legume crude și am oftat îndelung după merele mele dragi, Favoritele mele sunt cele ionatane, urmate de cele bot de iepure. După ce am mâncat mai bine de un an doar mere coapte, nu vă puteți imagina ce gust grozav a putut să aibă un măr crud.

5. Nu am carnet de conducere și nu-mi place să vorbesc despre mașini. Când mă gândesc la ele, îmi vin în cap tot felul de cheltuieli necesare pe care aș prefera să le fac în alte scopuri (haine, cosmetice, etc).

6. Îmi place muzica, dar nu-mi place muzica foarte tare, motiv pentru care nu frecventez cluburile și barurile de noapte. Ahh, și nu-mi plac deloc remix-urile. Favoriții mei sunt: John Newman, Sam Smith, Mike Dignam, Ben Howard, Maroon 5(Adam Levine), The Killers, Bruno Mars, Jamie N Commons. Jennifer Hudson, Mary J. Blige.

7. De când eram mică, tatăl meu îmi zice Vulpea. Este un animal mic, șiret, sălbatic și independent, așa că poate mă reprezintă mai mult decât îmi dau eu seama. Din cauza acestui apelativ au ajuns să-mi placă mult de tot vulpițele și chiar mi-aș dori să am una doar a mea, dar probabil s-ar chinui în captivitate.

   Le nominalizez pe următoarele bloggeriţe pe care le citesc:

1. Simona Duma- Allthatbeautyxo
2. Anca- O fată simplă
3. Alice- Alice Wonders
4. Andra Katerina - AndraKat
5. Dya- Brilliant Beauty 4u
6. Ana-Maria - Solnița cu vise
7. Lory- LoredanaManciu
8. Mara- MaraRizea
9. Dana- Fashion as I love it
10. Valentina - Eager 4 Fashion
11. Saci& Kinga- Chocolate Fashion Coffee
12. Mihaela - Beauty Corner for women
14. Oana- Oanna Fashion Simbol
15. Diana - New Touch of Color

luni, 29 septembrie 2014

Cele mai bune parfumuri sub 150 lei


   Fiecare dintre noi are un parfum preferat, o aromă dragă pe care o folosește drept semnătură. Cei mai mulți își aleg parfumurile din magazinele fizice, unde pot testa direct pe piele fiecare sticluță parfumată, dar chiar și așa lucrurile pot fi complicate, pentru că un parfum are diferite note ce se schimbă la un anumit interval de timp.

   Eu am făcut de multe ori blind-buy și mi-am achiziționat multe parfumuri de pe internet, fără să știu ce miros au în realitate. M-am ghidat după notele fiecăruia, ținând cont de gusturile mele și de cele mai multe ori nu m-am înșelat. De fiecare dată folosesc site-ul fragrantica.com, care mă ajută tare mult când vreau să-mi cumpăr un parfum nou. Aici găsesc informații de la cumpărători privind persistența, notele și calitatea diferitelor parfumuri existente pe piață.

    În ultima perioadă mi-am achiziționat parfumuri de pe Strawberrynet.com, dar acum am găsit o ofertă irezistibilă pe Elefant.ro, care ne propune o categorie de parfumuri sub 150 lei (click aici pentru a vedea toate produsele).
   Comenzile plasate în acest magazin online sunt procesate în cel mai scurt timp posibil și livrate prin curier rapid sau poșta română. Taxa de livarare pentru o comandă este de 6,9 sau 9,9 lei, în funcție de ce produse veți comanda.

   Iată recomandările mele parfumate și cele mai avantajoase prețuri(sub fiecare imagine aveți link-ul către pagina produsului):

- Note: citrice, cocos, vanilie
- se aseamănă foarte mult cu Bronze Goddess -Estee Lauder


- Note: citrice, trandafir, fructat
- persistență: moderate to long lasting


Note: fructat, trandafir, pudrat


-Note: floral, pudrat, lemnos
- persistență de lungă durată


- Note: citrice, fructat, vanilie
- persistență: moderată


- Note: white floral, citrus, floral
- persistență de lungă durată




Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea întreaga ofertă de parfumuri:

Elefant.ro - Premium

duminică, 28 septembrie 2014

Cum să abordăm stilul vestimentar urban


   Stilul urban este cel mai permisiv stil vestimentar, motiv pentru care există fel și fel de abordări ale acestuia. Astfel, atât femeile cât și bărbații au introdus în ținutele lor accesorii și articole aparte și originale, care să îi reprezinte, creându-și un stil personal. Originalitatea acestui stil este de necontestat, în condițiile în care tendințe diferite au fost mixate într-un stil al străzii, libertin și necenzurat.
   Conceptul de originalitate definește și magazinul online Imperator, care reunește o gamă variată de articole vestimentare și accesorii urbane, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dacă sunteți la curent cu ultimele tendințe în modă, nu veți asocia titlul de imperator direct cu cel de conducător suprem, ci mai degrabă cu imprimeurile și modelele imperiale care sunt acum în vogă. Desigur, mai presus de toate, aceste piese vestimentare unice sunt potrivite pentru personalități puternice, care vor să iasă în evidență. Nu e deloc greșit să spunem că aceste articole streetwear te ajută să devii un imperator al străzilor!

   Mereu am fost atrasă de stilul urban, datorită articolele versatile și comode și mi-e greu să cred că nu ați abordat măcar o dată în viață acest stil, chiar fără să vă dați seama. Făcând un tur virtual al magazinului online Imperator m-am decis să vă arăt cum putem aborda stilul urban, fără a divaga de la stilul nostru personal. M-am orientat în așa fel încât să creez câteva ținute comode, relaxate, tinerești și originale pentru femei, care s-ar putea să vă inspire.

   Am lucrat la trei ținute diferite, inserând elemente sport, rock, dar și masculine. Prima dintre ele, cea de la începutul articolului, este o ținută smart, în care am asortat frumoșii adidași Air Max unei cămăși relaxate, cu croiala boyfriend. Ținuta este ideală pentru persoanele care lucrează zi de zi la birou și reușesc cu greu să se desprindă de acest stil vestimentar riguros. Astfel, cămașa este modul inteligent de a renunța la cele clasice; i-am asortat o pereche de blugi boyfriend, dar nu m-am ferit să aduc laolaltă adidașii cu o poșetă-plic. De altfel, poșeta nu este una elegantă, dacă priviți designul și sistemul de închidere cu fermoar metalic. Și dacă tot am apelat la articolele de inspirație masculină, am mai împrumutat și frumoșii ochelari Crooks & Castles, care completează perfect această ținută.


    Am vorbit puțin despre introducerea accentelor rock în stilul urban. Mai sus puteți vedea o astfel de ținută, în care geaca de piele și jeansii negri arată de minune combinați cu o pereche de adidași. Am ales ca fiecare dintre ținute să aibe ca piesă de rezistență pantofii sport de la Nike, mai ales că în sezonul toamnă-iarnă sunt în vogă articolele sportive, iar acest tip de adidași au început să fie purtați la cât mai multe ținute, devenind un must-have.
    Maieul Rook are un imprimeu superb, iar topurile imprimate chiar sunt reprezentative pentru stilul urban. Imprimeul va rămâne la vedere, pentru că eu vă propun să purtați cămașa desfăcută, la fel ca și jacheta, întocmai unui star rock. Și mi-a fost imposibil să renunț la rucsacul din piele Glamorous Gangsta, cu franjuri, care completează de minune întregul look rebel.


   În final, am ales să combin stilul urban cu cel sportiv, motiv pentru care această ultimă ținută s-ar putea să vă ducă cu gândul la anii de liceu sau de facultate. Dar, în fapt, este o ținută fără vârstă, pentru persoanele cu spirit tânăr. Am optat pentru o pereche de blugi clasici, skinny, dar este bine să alegeți exact modelul care se potrivește fizionomiei voastre.
   Adidașii Air Max sunt din nou piesa de rezistență, alături de tricoul alb Romeo and Juliet, cu un cap de lup imprimat și capse metalice pe mâneci. Ce alt animal putea să reprezinte mai bine o spirit libertin, tânăr și plin de viață? Iar dacă iubiți sportul, este imposibil să nu vă placă frumoasa jachetă albă și șapca cu imprimeu de la Crooks and Castles. Bomber jacket este cea mai în vogă jachetă a ultimului an și este inspirată de jachetele jucătorilor de basebal.

   Acestea fiind zise, tu ce fel de Imperator vrei să fii?

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Pulovere cu broderie pentru o toamnă chic


    Fotografiile folosite în această postare sunt făcute la începutul lunii septembrie și nici nu-mi vine să cred cât de mult au scăzut temperaturile în mai puțin de o lună. Parcă mai ieri purtam pantaloni scurți și sandale, ba chiar mă ascundeam de soarele prea arzător. Totuși, pe la sfârșitul verii, am scos la purtare puloverele subțiri, dantelate, cu broderii care mai de care mai frumoase. 
   De câțiva ani sunt cu ochii pe puloverele și bluzele din dantelă, croșetate, în culori deschise, pe care le pot purta în fel și fel de combinații, fără să se demodeze. Am deja câteva modele, achiziționate la prețuri decente, în special din magazinele de tip outlet, care au devenit favoritele mele în ultimii ani, pentru că mă scutesc de chetuieli exagerate. 
  
   Am găsit pe Miniprix.ro(click aici) puloverul acesta subțire, cu găurele, de care m-am îndrăgostit imediat, chiar dacă era disponibil într-o  măsură mai mare decât cea pe care o port eu. În general, când vine vorba despre bluze și pulovere, nu sunt foarte exigentă în privința măsurilor și sunt de părere că cele care sunt un pic mai lărguțe arată mult mai chic. Știam că o să arate bine pe corp și că am să-l port în continuu, motiv pentru care l-am scos foarte des la plimbare până acum.

   Chiar dacă toamna s-a instalat așa cum se cuvine, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la hainele frumoase și cochete și să ne afundăm în pulovere pufoase. Nu, nu, mai este mult până sosește iarna, așa că sfatul meu este să mai profităm de razele soarelui, chiar dacă sunt blânde, și să cochetăm cu bluze și pulovere feminine. De nelipsit este un astfel de pulover, care arată grozav cu o pereche de jeans clasici, o pereche de ghete cu toc și o geacă de blugi sau una din piele, în funcție de stilul vestimentar preferat. Și la fel de bine arată împreună cu o fustă înflorată și un sacou frumos, sau purtat la birou cu o pereche de pantaloni office și pantofi cu bot ascuțit.

   În majoritatea magazinelor online pe care le frecventez am găsit modele superbe de astfel de pulovere, atât modele mai subțiri, cât și mai groase. Dacă vi se pare că temperaturile au scăzut prea brusc, atunci mai bine optați pentru un pulover mai gros, dar aveți grijă să fie într-o culoare deschisă și să aibă o broderie frumoasă sau măcar un detaliu aparte. Mai jos aveți o mică selecție de pulovere și bluze cu broderie din magazinele mele favorite și găsiți sub fiecare imagine link-ul către pagina produselor.

   Dar aveți grijă de sănătatea voastră și optați pentru body-uri și maieuri pe care să le purtați pe dedesubt și nu plecați de acasă fără o jachetă sau un sacou pentru diminețile și serile mai răcoroase. Perioada aceasta este cea mai vulnerabilă pentru sănătatea noastră, mai ales că s-a produs o scădere destul de brusscă a temperaturii. Așa că apelați la eșarfe, la nevoie, și răsfățați-vă cu ceaiuri din belșug și fructe proaspete.









vineri, 26 septembrie 2014

Review: Șampon Reparator Keune


      La începutul lunii iulie mi-am achiziționat Șamponul Reparator Keune pentru păr degradat, din magazinul online ProduseCosmetice.ro (click aici). Am așteptat să folosesc acest șampon o perioadă, înainte de a scrie despre ele pe blog.
     Acum, la sfârșitul lunii septembrie, abia am ajuns la jumătatea flaconului de 250 ml, în condițiile în care îmi spăl părul o dată la 3 zile, dar țin să precizez că l-am mai alternat și cu un șampon de la Dove. Singurul motiv este acela că am vrut să-l folosesc de fiecare dată cu masca din aceeași gamă, care nu poate fi folosită decât o dată pe săptămână.

     Fiind vorba despre un șampon profesional, am avut așteptări de la el și nu m-a dezamăgit. În primul rând, mi se pare extrem de economic. Îl folosesc deja de 3 luni și abia am ajuns la jumătatea flaconului, ceea ce îl face să fie mai mult decât convenabil. La fiecare spălare, am aplicat o cantitate mică, aproximativ conținutul unei lingurițe.

    Șamponul are consistența unui gel transparent, destul de gros, cu un miros fresh, asemănător lămâii. Mirosul este deosebit de plăcut, dar nu foarte intens și se menține în păr după spălare, menținând senzația de prospețime. Face o spumă fină, bogată, care se clătește repede din păr.
    Chiar dacă este un șampon pentru repararea părului, el netezește părul și nu îl încâlcește deloc în timpul spălării, plus că reușește să îl spele foarte bine, fără să rămână reziduuri și mizerie în păr. Imediat după șamponare, părul este întins și neted și scârțâie ușor la clătire.

    Fiindcă l-am folosit împreună cu masca de păr, despre care voi scrie cât de curând, am fost încântată de rezultate. Eu am o mare problemă cu părul meu gras, deoarece am firul subțire și se degradează incredibil de ușor. Nici pe perioada verii nu am reușit să renunț la placă, așa că șamponul reparator Keune mi-a fost de mare ajutor, împiedicând firele de păr să se despice și să se rupă.
   După uscare, părul este moale, fin și se coafează foarte ușor. Dacă îl usuc doar cu foehnul, fără să-l coafez, are un aspect îngrijit, natural, iar firele de păr nu se mai frizează. Cu acest șampon, părul stă cuminte și pare mai puternic și mai rezitent în fața șocurilor termice.

    Șamponul este încă diponibil AICI, la prețul de 48 lei. . L-aș cumpăra din nou oricând, pentru că este eficient, dar și economic. La început, prețul vi s-ar putea părea mare, dar dacă după trei luni de folosire eu n-am folost decât jumătate din conținut, înseamnă că este mult mai convenabil decât alte șampoane din comerț. Plus că este și un produs profesional pentru îngrijirea părului.


joi, 25 septembrie 2014

Am ghete noi de pe Miniprix.ro !


   Pe la începutul lunii am pornit în căutarea unor perechi de ghete pentru toamnă, dar voiam o pereche mai subțire, potrivită pentru trecerea de la vară la toamnă. Aveam un buget stabilit de doar 100 lei și trebuia să mă încadrez în acesta pentru a fi mai econoamă. Plus că știam că urmează să-mi mai iau o pereche de ghete cu toc, tot în această toamnă.

   Nu am căutat prea mult, deoarece am intrat direct în magazinul online Miniprix.ro, unde știam că trebuie să găsesc ceva frumos pe care să nu dau un pumn de bani. Îmi doream o pereche de ghete joase, de culoare bej sau maro deschis. Știam că este foarte greu să găsesc o pereche de ghete din piele, așa că am sperat că perechea aleasă să arate bine, chiar dacă este confecționată din înlocuitor cu aspect de piele întoarsă.
   Am selectat de la început măsura mea, 37, ca să nu-mi fac sânge rău la perechile frumoase pe care aveam să le văd și care să nu fie disponibile în măsura mea. În cele din urmă, le-am găsit: ghetuțele mele, de culoare bej, decorate cu lanțuri auri și cu talpă subțire, joasă. Preț: 98 lei.

   Mai multe detalii găsiți pe pagina produsului, de unde le puteți comanda- CLICK AICI
   Toată colecția de ghete pentru toamnă- CLICK AICI


       Ghetele sunt confecționate dintr-un material textil ce se aseamănă foarte mult cu pielea întoarsă. Am făcut fotografii ca să vedeți fiecare detaliu în parte, inclusiv textura materialului. Lanțurile decorative aurii sunt pe gustul meu și scot din anonimat acest ghete, dar cui nu-i sunt pe plac le poate scoate cu ușurință, pentru că sunt detașabile.
      Au botul ușor alungit, dar nu ascuțit, ci rotund, și arată foarte bine în picior. Sunt subțiri, nu au decât o căptușeală subțire, așa că nu sunt potrivite pentru temperaturi foarte scăzute și nici pentru zile ploioase, deoarece materialul nu este impermeabil.
     Având talpa subțire, sunt incredibil de comode, iar măsurile se potrivesc. (Dacă purtați între măsuri, gen 36,5 sau 37,5, ideal este să optați pentru măsura mai mică, datorită botului alungit)


        Pe Miniprix, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 100 lei, așa că am mai adăugat niște agrafe de păr și am plasat comanda. În circa 4 zile lucrătoare m-a sunat curierul, care mi-a înmânat coletul. Ghetele au venit în cutia originală, așa cum sosesc toate perechile de încălțăminte de pe Miniprix.ro (multe dintre modele sunt de la branduri spaniole, grecești, franceze foarte renumite și prețul original este de până la 10 ori mai mare).





În noaptea aceasta, între orele 00:00- 06:00 are loc promoția spaniolă: 30% reducere la ghetele a trei branduri celebre în Spania. Vă așteaptă multe perechi superbe în ofertă (CLICK AICI)



miercuri, 24 septembrie 2014

Achiziții noi: Lookbook Store Review


    Dacă îmi citiți blogul, știți deja că îmi achiziționez haine de pe site-uri asiatice. Cu multe dintre ele am și avut colaborări, dar în final am rămas fidelă și am plasat comenzi doar pe unele dintre ele, care au avut produse calitative. În urmă cu ceva timp am descoperit un magazin nou, prin intermediul unei prietene, și anume, LookbookStore.co, așa că astăzi am să vă arăt ce anume am primit în pachet.
    Am plasat comanda pe la începutul lunii august și a durat circa trei săptămâni până am primit-o, la poșta vamală. Transportul este gratuit în toată lumea, pentru orice comandă. Nu am vrut să scriu depre magazin până nu primesc produsele, ca să vă împărtășesc părerea mea sinceră despre ele, așa că astăzi avem un post de tip Lookbook Store Review.

    În comandă am avut două articole boho-chic, mai exact o bluză cu broderie și o minunată geantă cu franjuri. Încă de la început am fost atrasă de prețurile mici, astfel că mi s-a părut în regulă să dau 20$ pe o bluză frumoasă, mai ales că sunt pasionată de acest tip de bluză dantelată. Topul cel alb are o broderie superbă, în partea din față și la mâneci și este confecționat dintr-un bumbac subțire. Îmi place aspectul natural, de bun gust al bluzei și mi se pare un articol vestimentar versatil, ușor de combinat. Am ales măsura AU8 (echivalentă a UK 8/ EU 36/S) și mi s-a potrivit perfect.

    Geanta cu franjuri a fost o revelație, pentru că îmi doream de foarte mult timp una asemănătoare. Nu mi-am permis una din piele întoarsă, dar și cea pe care am primit-o arată foarte bine în realitate. Are un compartiment mare cu fermoar, unul în spate tot cu fermoar și două compartimente interioare mai mici. Bareta este reglabilă și geanta este bine lucrată, per ansamblu. Dimensiunile ei sunt următoarele: 28 x 30 cm. 
     Am completat ținuta cu o pereche de boyfriend jeans, sandale maro cu toc înalt și câteva accesorii asortate. În curând voi băga sandalele în cutie și locul lor vor fi luat de ghete, așa că voi putea purta în continuare acest outfit.  Mai jos aveți link-urile pentru fiecare produs în parte:

Ochelari Polaroid 








marți, 23 septembrie 2014

Încălțăminte de cauciuc pentru zilele ploioase


    Toamna și primăvara sunt cele mai ploioase anotimpuri, când singurele încălțări care ne protejează picioarele sunt cizmele și ghetele din cauciuc. Când eram mică uram cizmele pe care mi le punea mama în picioare ca să nu mă ud și, pentru o bună perioadă de timp, am evitat astfel de încălțări, pentru că mi se păreau extrem de urâte și inutile. Cu toate că, în realitate, acum îmi amintesc că erau chiar frumușele, viu colorate, numai bune pentru fetițe.

    A fost nevoie să termin liceul și să-mi vină mintea la cap ca să-mi dau seama că, mai presus de modă, de tendințe și de toate nebuniile, stă sănătatea. De atunci, sar repede în cizmele de cauciuc atunci când plouă și nu mai am grija picioarelor ude și a răcelilor. Primele perechi de care m-am îndrăgostit le-am găsit pe Miniprix.ro și sunt aproape identice cu primele trei perechi de mai jos. Acestea sunt replici ale celebrelor cizme de ploaie create de Vivienne Westwood. Cizmulițele sunt foarte comode și-mi placebotul alungit, precum și detaliile care le oferă un plus de feminitate.

   Chiar dacă și vara aceasta a fost una ploioasă, acum temperaturile au scăzut simțitor și ploaia nu mai este nici caldă și nici bună pentru sănătatea noastră. Noroc că au apărut tot felul de modele frumoase de cizme și ghete de cauciuc în care să ne putem plimba în voie! Iată o selecție de încălțăminte de cauciuc pentru zilele ploioase la prețuri avantajoase (sub fiecare imagine găsiâi link-ul produsului):
   










luni, 22 septembrie 2014

Surpriză secretă de la Yves Rocher


   Dacă sunteți deja abonați la newsletterul Yves Rocher, înseamnă că sunteți la curent cu cea mai recentă ofertă surpriză. Dacă nu v-ați abonat încă, atunci vă recomand să vă înregistrați simplu, folosind adresa de e-mail și veți primi mereu cele mai noi oferte.
   Luna septembrie este plină de promoții atractive, iar de această dată Yves Rocher ne oferă un cadou în valoare de 60 lei pentru orice comandă! CLICK AICI pentru a profita de ofertă. Astfel, chiar și dacă veți comanda numai un gel de duș, tot veți primi cadoul-surpriză.

   Dar asta nu este tot, pentru că beneficiile sunt mult mai mari. Acum puteți comanda oricare trei geluri de duș Jardins du Monde + o sacoșă gratuită și veți plăti pentru ele doar 22 lei. Gama de geluri de duș disponibile în ofertă o puteți descoperi AICI (click). Eu mi-am ales deja favoritele și le-am pus repede în coș: Bob de cafea, Grepfrut din Florida și Ceai verde din China.
 

   Iată cadourile pe care le mai puteți primi pentru comanda voastră, în funcție de valoarea ei:
 - set superb agendă + pix- pentru comenzi de minim 29 lei
 - transport gratuit pentru comenzi mai mari de 89 lei (pentru comenzile mai mici, valoarea transportului este de 15 lei)
- cadou la alegere pentru comandă de minim 39 lei dintre produsele de mai jos:


   Mi se pare extrem de atractivă această ofertă, în care putem profita de prețuri mici, dar și de cadouri grozave. Spre exemplu, cu 89 de lei puteți lua multe produse cosmetice și veți primi trei cadouri în valoare de peste 200 lei. Cum vi se pare oferta?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...