marți, 31 martie 2015

Comandă SuperPantofi: Espadrile animal print


   De când s-a încălzit afară am început să mâ gândesc la ținute lejere, comode și, inevitabil, la espadrile. Acest tip de încălțări au devenit printre favoritele mele, fiind nu doar comode, ci și estetice și versatile. Vara trecută am avut o pereche din pânză pe care am purtat-o până la epuizare, așa că anul acesta am decis să-mi fac un stoc mai generos .

   Pe SuperPntofi am găsit, în toamnă, o pereche de espadrile bej cu perforații, pe care vi le-am arătat în postarea de AICI. Le am și acum, în stare perfectă, după ce le-am purtat în mai multe rânduri, până toamna târziu. Și pentru că mi-a plăcut mult designul, iar măsura mi s-a potrivit perfect, am decis să intru pe site să văd ce modele mai au, determinată să-mi cumpăr cel puțin o pereche.

luni, 30 martie 2015

Review: Lapte de corp Naturelle Yves Rocher



   Unul dintre parfumurile mele preferate este Apa de toaletă Naturelle de la Yves Rocher, care mă încântă cu prospețimea și efervescența notelor de mere verzi, iasomie și flori de cedru. După ce l-am primit întâia oară drept cadou într-o ofertă, mi l-am cumpărat în mai multe rânduri, devenind fidelă acestui parfumaș floral-fructat.

   Iubesc parfumurile care au și loțiune de corp în aceeași gamă, cum este cazul  de față. Imediat ce m-am îndrăgostit de parfum, am dat comandă de Laptele de corp Naturelle(Click aici). Cei de la Yves Rocher au lapte de corp pentru aproape toate parfumurile, așa că este ideal să cumpăați setul de parfum +gel de duș/ loțiune, pentru ca aroma să persiste mai bine. Prețul standard pentru un lapte de corp sau un gel de duș din gamă cu un parfum mai scump oscilează între 50-65 lei, dar mereu sunt promoții și reduceri consistente de preț.

sâmbătă, 28 martie 2015

Fusta - alegerea mea pentru primăvară

   Astăzi, în ciuda vremii capricioase și a ploii care-și va face de cap multe zile la rând, mi s-a făcut dor de fuste. Așa pățesc eu: când ninge, vreau la plajă, când sunt răcită aș mânca o înghețată, când mi-e foame scriu rețete, și când plouă aș purta fustă. Nu reușesc să port foarte des acest articol vestimentar, deși am foarte multe fuste acasă, dar în această primăvară sunt decisă să port fiecare fustă cel puțin o dată. Pe unele dintre ele mi le-am făcut singură, din materiale cu imprimeuri speciale pe care le-am găsit în magazinele vintage & SH, iar pe altele le-am cumpărat din magazinele favorite, la prețuri decente.

   Nu-mi lipsește fusta din dantelă (de fapt, cred că am vreo 3-4), dar cele mai numeroase sunt, cu siguranță, cele înflorate. În principiu, pentru că eu iubesc florile, în timp ce fustele mă duc cu gândul la vreme bună. Și când vremea este bună, florile sunt și ele în jurul nostru, de primăvara până aproape de sfârșitul toamnei. Iarna, mie îmi place să am grijă de sănătate și port numai pantaloni, mai ales că am suficient timp în restul anului pentru a purta fuste.

Cosmetice noi


   S-au strâns câteva cosmetice pe care le-am achiziționat în ultima vreme, pe care nu am apucat să vi le arăt. Poate vă vor fi utile informațiile, așa că astăzi am zis să ne relaxăm puțin și să vorbim despre cosmeticele noi pe care le-am folosit, dacă au devenit și favoritele noastre ori, dimpotrivă, ne-au dezamăgit.

   În ultimele luni am folosit mai mult paste de dinți mentolate, așa că i-am dat o șansă Pastei de dinți Blend-a-Med ProExpert. Face parte din gama Clinic Line  și este recomandată pentru întărirea smalțului și pentru respirație proaspătă. Este o pastă cremoasă de culoare albă, dar conține foarte multe particule abrazive minuscule, care curăță foarte bine dinții. Tubul de 75 ml mi-a ajuns vreo 2 luni (folosită de 2ori/zi) și nu mă așteptam să aibă efecte așa de bune, dar medicul meu stomatolog mi-a spus că nu mai este nevoie să fac detartraj, deoarece dinții sunt în regulă. Super!
   Eu am luat-o din DM, era la reducere și m-a costat în jur de 22-25 lei. Prețurile sunt cam măricele aici! Pasta de dinți Blend-a-Med ProExpert poate fi comandată și online, la preț întreg de 21 lei (Click aici).

vineri, 27 martie 2015

Review: Gel de duș Kiwi peeling cu portocale dulci


   De îndată ce afară s-a încălzit, mi s-a făcut o poftă nebună de fructe, de mirosurile lor fresh, care mă energizează imediat. Am înlocuit gelul exfoliant de duș cu aromă greoaie de cafea cu unul perfect pentru acest sezon, cu o aromă ispititoare: Gelul de duș peeling cu portocale dulci și pudră de bambus de la Kiwi (Click aici).

   Și-n timp ce scriu articolul, gândul îmi fuge inevitabil la un fresh de portocale, care ar merge numai bine în acest moment, când ne detoxifiem puțin îaninte de mesele încărcate de Paști. Nici pielea nu trebuie neglijată, așa că am băgat-o și pe ea la o plăcută detoxifiere cu acest gel de duș abraziv bio.

miercuri, 25 martie 2015

Pantofii Asortie cu toc comod


    Anul trecut am strâns mai multe perechi de pantofi cu toc înalt, dar pe unii dintre ei abia dacă am reușit să-i scot din cutie. Nu obișnuiesc să mă îmbrac elegant și nici nu merg prea des la petreceri, iar în viața de zi cu zi merg mult pe jos și sunt obligată să renunț la tocurile înalte.

    Dacă se mai întâmplă să mi se facă poftă să port tocuri, după o zi întreagă de mers la înălțime mă lecuiesc pentru câteva luni și ocolesc toate încălțările cu toc pe care le am.  Când aleg să-i port, fie sunt cu mașina, fie îmi iau ceva de schimb la mine, pentru a nu-mi suprasolicita picioarele. Am o singură pereche de pantofi cu tocul de 14-15 cm și mi se par absolut chinuitori, motiv pentru care s-a pus praful pe ei. În rest, tocurile pantofilor mei au în jur de 10-10,5 cm, dar oricât de dragi mi-ar fi, de cele mai multe ori chiar mi-e imposibil să stau încălțată în ei toată ziua.

marți, 24 martie 2015

Tendințe primăvară: Rochia cu broderie și Jacheta din denim


   V-am arătat săptămâna trecută, în postarea de AICI, minunata rochie din broderie marca Only, pe care am primit-o în comanda Kurtmann. Nu mai știu a câta comandă este din acest outlet online, dar cert este că mereu găsesc câte o piesă simpatică, care trebuie să fie a mea. Cum a fost și cazul rochiei, pe care am promis să vi-o arăt cu prima ocazie.

   Printre tendințele pentru primăvara-vara 2015 se numără și două articole vestimentare pe care le port în această ținută, mai exact rochia cu broderie și jacheta din denim. Dantela, broderia și materialele dantelate cu aspect vintage sunt foarte feminine și mereu au fost preferatele femeilor boeme, libertine, cu înclinații artistice. Mie mi se pare cel mai deosebit material și mereu am fost cucerită de rochiile, bluzele și fustele din dantelă, ori cu broderii aparte.

Am purtat:
Bocanci din piele întoarsă
Curea Asos.com

duminică, 22 martie 2015

Jurnalul săptămânii (III)


    A venit vremea pentru o nouă pagină din Jurnalul Săptămânii, așa că vă aștept și pe voi să-mi povestiți ce ați făcut în ultima săptămână, în rubrica de comentarii. 

    Vă spuneam în pagina anterioară că intenționam să merg weekendul trecut la Târgul de Turism de la Romexpo, dar am schimbat planurile, renunțând din cauza aglomerației de la târg. Au fost oferte de cazare cu 0 lei, așa că lumea s-a grăbit să vadă dacă lucrurile sunt adevărate. Și cum duminca respectivă a fost una mai capricioasă, cu vânt rece, am petrecut timpul prin ceainării și cafenele, alături de fetele mele dragi. 

sâmbătă, 21 martie 2015

Comandă Elefant


    Tocmai ce am primit noua comandă Elefant și trebuia să vă arăt și vouă ce mi-am luat, să vă împărțășesc și vouă experiența cu acest magazin online atât de cunoscut în România. Elefant are campanii de reducere foarte dese, așa că putem economisi bani frumoși, pentru că unele produse sunt reduse chiar și cu 80%. Astfel de reduceri uriașe sunt disponibile și acum, până pe 22 martie, în cadrul campaniei Eclipsa Prețurilor (Click aici).

    Intenționam să-mi cumpăr din nou parfumul Mademoiselle Ricci L”Eau, dar în cele din urmă m-am ales și cu un ceas. Sinceră să fiu, nu mă pricep deloc la ceasuri și niciodată nu am fost atrasă de acest tip de accesoriu. Când văd un ceas frumos, îl admir, dar fără a fi impresionată de firmă, de strălucirea strasurilor sau de preț.

vineri, 20 martie 2015

Sărățele fragede cu cașcaval


  Dragilor, astăzi vă împărtășesc una dintre cele mai recente și rapide rețete pe care le-am încercat în ultima perioadă. Avantajul lor este acela că sunt destul de economice și rapide, dar fiind fragede și gustoase, nu o să vă puteți abține până ce le dați gata.
   Genul acesta de snack, preparat în casă, merge perfect atunci când vă uitați la un film, la un meci de fotbal sau de tenis sau atunci când pur și simplu vreți să ronțăiți ceva. Data viitoare am să dublez cantitatea de ingrediente, pentru că au dispărut ca prin vis :)

miercuri, 18 martie 2015

Relaxare la o ceașcă cu ceai


   Dragilor, astăzi mi s-a făcut poftă de un ceai bun, unul mirosind plăcut a plante, băut simplu, fără zahăr, fără miere și fără lămâie. Când sunt acasă, obișnuiesc să beau ceaiurile așa cum sunt, să simt mirosul plantelor și gustul dulceag al fructelor uscate, fără ca zahărul să le modifice aroma.
   Poate totul se trage de la vremea aceasta schimbătoare, de la norii grei ce au acoperit cerul și de la vântul care vuiește amenințător a zăpadă. Dar eu obișnuiesc să beau ceaiuri în fiecare anotimp și cred că pasiunea pentru ceaiuri mi-a fost transmisă de sora mea, cu care caut mereu noi sortimente de astfel de băuturi calde și parfumate.

   În general, în supermarket se găsesc câteva tipuri de ceaiuri, iar cele mai speciale dintre ele cred că sunt în Mega Image. În magazinele de tip Plafar găsim multe sortimente, în special ceaiuri medicinale și terapeutice. Eu obișnuiam să-mi mai cumpăr ceaiuri și din Cărturești, dar acum m-am cam plictisit de aceleași arome și sunt mereu în căutarea altora noi.

marți, 17 martie 2015

Comandă Kurtmann: Rochie Only cu broderie


  Săptămâna trecută am căzut de două ori în ispita numită Kurtmann , așa că am adăugat noi articole vestimentare colecției mele. Mă bucur că acum pot cumpăra în voie lucruri pentru sezonul cald, pentru că iarna nu pot să port în voie lucruri dantelate ori cu imprimeuri florale, favoritele mele. Mi-e ciudă pe de o parte pentru că încă mai sunt cucerită de rochiile din dantelă, deși am strâns destul de multe, dar pe de altă parte mă bucur că am pus rochia Only în coșul de cumpărături și că acum este a mea.

   Astăzi vă arăt prima dintre comenzi, pe care am plasat-o imediat cum am zărit rochia Only cu broderie (Click aici). Am distribuit întâi un colaj pe pagina de facebook, în care am inclus și rochia, dar stăteam ca pe ghimpi să o cumpăr. În cele din urmă am cumpărat-o, lovită parcă de o străfulgerare, dar mai ales de frica că va ajunge în coșul de cumpărături al altei persoane și eu voi rămâne cu regrete. Așa pățesc când îmi place ceva foarte mult și nu-l cumpăr, ajung să-l regret nespus și am în cap numai ținute cu obiectul respectiv.

luni, 16 martie 2015

Review: Șampon și Balsam Olivella


    La începutul lunii februarie vă povesteam despre cosmeticele fără parabeni Olivella, pe care le-am descoperit în magazinul online BySally (Click aici). Cum în iarnă am avut o problemă cu creșterea părului, am decis să-i acord mai multă atenție și să-i susțin creșterea, hidratându-l cu ulei de măsline. Pe lângă uleiul în stare naturală, aplicat 1-2 ori pe săptămână, am decis să folosesc un set de spălare special, așa că imediat am pus în coș cele două produse.
   Livrarea produselor a durat foarte puțin, iar costul transportului prin curier costă 10 lei, dar pt comenzile mai mari de 200 lei, livrarea este gratuită. Imediat după prima folosire am avut un impuls de a vă descrie experiența, dar mi-am păstrat calmul și am decis să le folosesc o perioadă mai lungă, pentru a putea vorbi foarte sincer despre produse.

   Șamponul și balsamul Olivella sunt produse în Italia, exclusiv din ingrediente naturale, dintre care cel mai important este uleiul de măsline extravirgin. Atât șamponul, cât și balsamul, conțin antioxidanți naturali, au proprietăți anti-îmbătrânire și, cel mai important, sunt fără parabeni. Iată că am făcut o alegere inspirată, alegând aceste produse bio pentru îngrijirea părului, fără a sta cu grija ingredientelor dubioase.

vineri, 13 martie 2015

Jurnalul săptămânii (II)


   Nu am reușit să mă țin de postarea cu Jurnalul săptămânii, motiv pentru care iată că am făcut o pauză de aproape o lună între prima pagină de jurnal și cea de astăzi. Perioada aceasta a trecut atât de repede, încât acum simt că s-a derulat ca un film pe repede-înainte. 
   Ultima săptămână a trecut și ea fără să bag de seamă, mai ales că m-am confruntat cu o durere de cap nu foarte intensă, dar sâcâitoare, care nu mi-a permis să mă bucur de fiecare clipă în parte. Probabil trecerea de la iarnă la primăvară este explicația, dar am și avut un program încărcat la început de martie, lucru care poate abia acum își face simțit efectul. Și recunosc că o parte din vină am avut-o și eu, pt că m-am enervat foarte tare când am primit un colet de la curier și produsele comandate nu mi s-au potrivit. De mult, mult timp nu mi s-a mai întâmplat să pățesc așa, nici să nu-mi vină hainele, nici să mă supăr așa, mai ales că motivul a fost unul destul de superficial. Dar cum eu sunt o fire impulsivă, cred că reacția a fost de la sine și a fost amplificată de faptul că îmi doream mult de tot ambele perechi de blugi comandate. Pe una dintre ele am returnat-o, iar cealaltă a ajuns la sora mea. 

miercuri, 11 martie 2015

Review: Gel de curățare Nutritive Vegetal Yves Rocher


      Până acum, am folosit multe produse pentru curățarea feței, în special pentru tenul gras și mixt, pentru că am avut probleme, în special în zona T. Dar cum într-o perioadă fața mea se uscase foarte tare, am decis să folosesc produse pentru tenul uscat pentru a remedia situația. Astfel, mi-am achiziționat Gel nutritiv pentru curățarea tenului (click aici) de la Yves Rocher, conceput pentru tenul uscat și foarte uscat.

    Dacă v-ați confruntat cu schimbări ale tenului similare cu a mea, atunci ați observat diferența dintre un produs pentru tenul gras și unul pentru tenul uscat. Pentru mine, Gelul Nutritive Vegetal a fost primul produs pentru tenul uscat pe care l-am folosit și, cu ajutorul lui, am reușit să-mi rezolv problema cu porțiunile de piele uscată.

sâmbătă, 7 martie 2015

Ținute de primăvară low-budget

    Primăvara ne-a bătut la ușă cu atâta căldură, încât nu se putea să o întâmpinăm altfel decât cu brațele deschise. Am profitat de ziua de ieri, care a fost puțin mai mohorâtă, pentru a compune câteva ținute de primăvară low-budget. Trei dintre ținute nu depășesc suma de 200 lei, un preț rezonabil, mai ales că articolele sunt de calitate și pot fi purtate în alte combinații.

     Cum acest weekend este unul plin de reduceri în magazinele mele favorite, Miniprix și Kurtmann, m-am gândit să vă arăt ce frumos pot fi combinate câteva articole la prețuri bune. 
     Kurtmann(click aici) ne-a pregătit un weekend cu transport gratuit pentru comenzile mai mari de 90 lei. Cu această sumă putem achiziționa două produse de la brand-uri cunoscute, iar eu vă recomand noile produse postate, de la Only și Vila. Majoritatea produselor noi sunt disponibile într-o singură măsură, mai exact M, care este măsura mea favorită la bluze, pulovere și rochii.
    Iar Miniprix(click aici) oferă astăzi 10% reducere la pantofi, iar mâine va urma o nouă babă cu reducere, așa că fiți cu ochii pe magazinul online pentru a afla care este noua reducere. Transportul este gratuit pt comenzi mai mari de 90 lei.

    
    Ținuta 1: 

vineri, 6 martie 2015

Experiența mea cu Crema anticelulitică răcoritoare Revicel



    Cred că fiecare femeie a încercat, măcar o dată în viață, o cremă anticelulitică, în speranța că va scăpa de aspectul neplăcut de coajă de portocală. Sinceră să fiu, niciodată nu am crezut în rezultatele obținute rapid, fără efort, cum este cazul acestor creme, iar eliminarea totală a celulitei nu este tocmai floare la ureche.

    Multe dintre voi știți probabil că celulita nu este determinată de numărul de kilograme, ci mai degrabă de fluctuațiile în greutate și de alți factori, precum stresul, inactivitatea, consumul insuficient de lichide, alimentația nesănătoasă. Femeile slabe au și ele celulită, în aceeași măsură ca cele mai plinuțe, așa că nu vă așteptați ca în urma unei diete să vă dispară complet celulita. Și vă spun din experiență personală că lucrurile sunt exact așa.

joi, 5 martie 2015

Smart shopping: Cum să economisești jumătate din banii de cumpărături?


    Cumpărăturile reprezintă pentru fiecare dintre noi o modalitate eficientă de a ne relaxa, pentru că shopping-ul trebuie să fie distractiv și să ne scoată din rutină. Mulți dintre noi, însă, au un buget bine calculat, așa că nu ne permitem mereu să cumpărăm un anumit lucru doar pentru că a fost dragoste la prima vedere.

     V-am mai povestit că nu-mi place să iau la pas magazinele fizice și rareori fac turul vreunui mall. Prefer shopping-ul online, pentru că aici pot petrece oricât timp vreau pentru a-mi alege ceea ce vreau, la orice oră, nu doar cât durează orarul de lucru al magazinelor obișnuite. Țineți minte că, indiferent de unde achiziționați un produs, este dreptul vostru prevăzut prin lege de a-l putea returna în câteva zile, așa că păstrați bonul fiscal sau factura de achiziție.

marți, 3 martie 2015

Haine de primăvară cu broderie și model floral


   Nu cred că sunt singura care se bucură de aceste prime zile de primăvară, cu soare blând, aer proaspăt și vânt rebel. Au început deja babele din luna martie și m-am bucurat că baba mea a picat ieri, într-o zi însorită. Mi-am lepădat degrabă cojoacele și am îmbrăcat hainele de primăvară, cu dantele și broderii feminine. Iarna aceasta am dus dorul acestor haine mai mult ca niciodată și mi-am propus să-mi mai adaug câteva în colecție de cum începe primăvara.

    Și nu se putea să port ceva mai potrivit decât fustița Zara (Click aici), care are o broderie florală suprapusă unei jupe de culoare verde mentă. O fustiță cu aspect fresh, pentru acest start primăvăratic mult așteptat, când se simte o prospețime de nedescris în aer. Fustița este deosebită, v-am arătat mai multe fotografii cu ea într-o postare anterioară și vă povesteam atunci că am luat-o la preț de chilipir din outletul Kurtmann. Tot de acolo mai vânez câteva modele și cu siguranță vor ajunge în coșul de cumpărături, pentru că am nevoie de ele!

Am purtat:
Jachetă cu flori vintage
Geantă Oasap.com

duminică, 1 martie 2015

Cumpărături de februarie: Lenjerie intimă SevenSins


   Luna aceasta, multe dintre magazinele online ne-au pregătit reduceri și prețuri promoționale, cu ocazia celor două sărbători ale iubirii: Sf Valentin (14 februarie) și Dragobetele (24 februarie). Una dintre cele mai atractive promoții mi s-a părut cea de la SevenSins(Click aici), care celebrează luna iubirii prin prețuri foarte accesibile la articolele de lenjerie intimă.
    V-am mai povestit despre acest magazin online, favoritul meu când vine vorba despre lenjerie intimă. Deși se axează mai mult pe lenjerie sexi, fiind cel mai mare magazin de acest gen din țară, pe site sunt disponibile foarte multe modele decente, ce pot fi purtate zilnic, ca lenjerie de corp.
   Deși multe persoane sunt reticente când vine vorba despre lenjerie, pentru mine acesta nu este un subiect tabu și nu consider că există vreo diferență între a vorbi pe blog despre o rochie și a vorbi despre o piesă de lenjerie. Desigur, nu o să vă prezint vreodată modele de lenjerie sexi, indecente și provocatoare, deoarece respectivele țin strict de o zonă mult prea personală, pe care se cuvine să o păstrăm așa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...