sâmbătă, 19 martie 2016

30% reducere la BrandCircus    Aveți poftă de o repriză de shopping? Atunci vă recomand ca în acest weekend să vizitați outletul BrandCircus, care are acum toate produsele reduse cu 30%. Asta înseamnă că putem achiziționa haine de la brandurile noastre preferate la prețuri și mai mici decât de obicei!


    BrandCircus îmi place mult de tot deoarece folosește fotografii de calitate, în care se pot observa detaliile fiecărui articol vestimentar. Plus că actualizează zilnic stocul cu foarte multe modele noi, diversificate, astfel că poți să-ți înnoiești garderoba fără să faci o gaură mare în buget.


  Astăzi am pregătit un mic jurnal de shopping. în care am inclus câteva categorii de produse pe care nu trebuie să le ratați în acest weekend.  În primul rând, bluzele albe cu detalii frumoase, precum broderii sau volănașe, sunt favoritele mele și le consider esențiale în dressingul unei femei. Sunt feminine, arată impecabil, plus că sunt extrem de versatile și pot fi combinate atât cu fuste, cât și cu pantaloni.

*****


    Rămânem la bluze, dar de această dată vă propun unele mai speciale, de inspirație boho-chic. Aceste piese vestimentare cu imprimeuri colorate și croieli aparte vor însufleți orice ținută. Le puteți combina simplu, cu jeans clasici și ghete, ori puteți opta pentru combinații mai curajoase.


   *****


     Pentru ținutele de zi cu zi, alegerea mea o reprezintă bluzele casual, din materiale lejere, care se simt plăcut pe piele. Acestea pot fi simple ori cu imprimeuri colorate, cu mâneci lungi sau 3/4.
*****


    La capitolul pantaloni, outletul BrandCircus ne oferă posibilitatea de a alege dintre fel și fel de croieli, culori și materiale. Pe lângă blugi și pantaloni cu croială skinny, găsim pantaloni office, culottes, colanți, pantaloni din piele, precum și pantaloni cu croială lejeră (loose pants).
*****


   Să nu uităm nici de rochii, mai ales că pe site sunt disponibile foarte multe modele frumoase, potrivite pentru toate siluetele. Am găsit rochii casual, rochii din dantelă, rochii office, dar și câteva rochițe potirvite pentru evenimente mai elegante.2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...