sâmbătă, 27 august 2016

Poșeta-plic cu mărgele


  Accesoriile pot scoate în evidență o ținută banală, în special cele care atrag cu ușurință privirile.În adolescență răsfoiam curioasă paginile revistelor de modă, atrasă ca de un magnet de poșetele împopoțonate accesorizate ținutelor de podium. Ei bine, hainele își pierdeau din farmec în fața acelor accesorii micuțe, dar lucrate cu atâta migală. Chiar și astăzi sunt cucerită de plicurile brodate cu mărgele, ori paiete, ori cele în culori vibrante, și le-am alege oricând în detrimentul unei rochii diafane, elegante.

   Oricât de extravagante ar părea, aceste poșete sunt ușor de integrat în ținute, atâta timp cât ele sunt piesa statement a ținutei voastre. Fiind foarte încărcate, este de preferat să le combinăm cu haine simple, piese basic, care vor fi însuflețite de aceste accesorii-minune.


   În ultima vreme, poșetele-plic au câștigat tot mai mult teren în preferințele femeilor, astfel că le întâlnim în ținute de zi, casual, ca un manifest vestimentar contemporan. Să nu vă surprindă deloc faptul că puteți purta poșetele cu mărgele sau paiete în timpul zilei, în special în sezonul cald, când acestea completează perfect un look estival.

   Adeptele stilului boho-chic, gypsy sau folcloric cu siguranță adoră aceste poșete încărcate, deoarece multe dintre modelele disponibile pe piață au aceste influențe. În general, mărgelele sunt foarte utilizate în decorarea pieselor boho, acestea fiind considerate a fi aparte, unice.


   Pentru cele care caută un plic mai special, vă recomand noile modele din magazinul Elefant. Rareori am găsit atâtea modele frumoase într-un singur magazin și sunt sigură că și vouă o să vă placă poșetele de mai jos



3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...