miercuri, 14 septembrie 2016

Top 5 tendințe Toamna 2016


    Toamna s-a instalat așa cum trebuie, nu doar calendaristic. Chiar dacă soarele ne face ochi dulci, diminețile și serile sunt răcoroase, copacii și iarba și-au schimbat culoarea și în aer miroase a toamnă. Cu siguranță ați văzut deja prin vitrinele magazinelor noile colecții de toamnă frumos expuse, atractive. Mulți dintre noi deja își pregătesc garderoba pentru sezonul toamnă-iarnă, pentru că oricât de nostalgici am fi după vară, realitatea este că zilele devin tot mai răcoroase și se cuvine să ne îmbrăcăm ca atare.

   Articolele cu trendurile din această toamnă sunt foarte populare atât în revistele glossy, cât și în mediul online, așa că nu-i o idee deloc rea să vă puneți puțin în temă cu ce anume este în tendințe în acest sezon. Nu de alta, dar în acest fel puteți redescoperi haine mai vechi care acum sunt pe val și astfel veți scuti o grămadă de bani. În plus, veți ști pe ce anume să vă cheltuiți economiile, în cazul în care vă place să fiți în pas cu moda, cum se zice.

   Am făcut și eu o listă cu 5 trenduri ale toamnei 2016 care mi-au plăcut în mod deosebit. Sunt convinsă că și voi aveți deja în garderobă câteva articole ce se încadrează într-unul dintre aceste trenduri, dar am și câteva recomandări de shopping de la Fashion Days, unul dintre cele mai mari și moderne magazine online din România:


 1. Mocasinii
       Dacă vi s-a întâmplat să urâți mocasinii, în toamna aceasta este vremea să le acordați o șansă acestor pantofiori comozi. Foarte multe modele drăguțe de mocasini am văzut în magazine, iar dacă vă place încălțămintea comodă atunci sunt alegerea perfectă. Sunt grozavi chiar și la birou, acești pantofiorii au acel office look.
^Mocasini New Look/ Aerin (vezi aici) - prețuri cuprinse între 65 și 429 lei


2. Culorile metalice
      Mă bucur să regăsesc culorile metalice printre trendurile acestui sezon, deoarece iubesc hainele cu fire metalice, strălucitoare. Desigur, sunt și piese vestimentare cu aspect metalic pe care nu le-aș îmbrăca, dar dacă alegem articolul potrivit, atunci cu siguranță acea piesă va fi una statement ce va atrage privirile ca un magnet.


3. Bomber jacket
   Parcă este un deja-vu, jacheta bomber a fost foarte populară în ultimele sezoane și nu mă miră că designerii nu s-au putut abține și au ales-o ca pe o piesă statement a acestei toamne. Dacă aveți deja o astfel de jachetă, ar fi indicat să o pregătiți pentru ținutele din viitorul apropiat, când temperaturile vor fi mai scăzute.


4. Catifeaua
   Vești bune pentru iubitorii acestui material moale și plăcut la atingere: catifeaua este materialul de top al acesti toamne! Pentru un efect maxim, optați pentru un costum din două piese confecționat dintr-o catifea închisă la culoare. Sau, de ce nu, alegeți o pereche de ghete de efect!


  5.Hanoracele
    După cum vedeți, în toamna 2016 accentul este pus pe confort și reinterpretarea anumitor piese vestimentare și materiale. Este și cazul hanoracului, un articol sport care acum capătă o nouă semnificație vestimentară și este combinat curajos, alături de fuste și încălțăminte cu toc. Pentru femeile care nu vor să experimenteze prea mult, hanoracul rămâne de bază în această toamnă, purtat în orice combinație.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...