duminică, 16 octombrie 2016

Review: Ruj Yves Rocher - nuanța Rose Equivoque


    Rujul Absolut de la Yves Rocher, cunoscut și ca Grand Rouge, este unul dintre produsele mele favorite pentru colorarea buzelor, datorită raportului preț-calitate. De fiecare dată când trec pe lângă un stand de cosmetice Yves Rocher testez noutățile, pe care apoi le vânez la ofertă în magazinul online, unde primesc și cadouri extra pentru cumpărăturile mele.

    Nuanța Rose Equivoque face parte din gama de tonuri trandafirii, fiind un roz-maroniu închis. În compoziția rujului se observă particule aurii foarte fine, ce conferă rujului un finish strălucitor, elegant. Nuanța este una închisă, potrivită machiajului de toamnă.

    Folosesc destul de rar rujuri în culori închise, deoarece consider că nu mă avantajează și nici nu sunt foarte curajoasă în ceea ce privește machiajul. Asta nu înseamnă că nu-mi plac rujurile cum este cel de la Yves Rocher, care are o textură minunată, iar culoarea este pigmentată.

   Ce-mi place la Rujul Absolut YR:
         - culoarea este pigmentată, astfel că buzele sunt colorate perfect, uniform și intens
        - textură xu particule fine, strălucitoare, ce creează un efect de buze netede
        - netezește și hidratează buzele, care se simt moi
        - are o rezistență îndelungată pe buze, iar culoarea se estompează destul de greoi
        - are un miros foarte plăcut
        - ambalaj finuț, auriu, deloc extravagant

   Rujul Absolut de la Yves Rocher costă acum 29 lei și este disponibil AICI, în 18 nuanțe frumoase foc. S-ar putea să-l găsiți la un preț chiar mai redus decât atât, în funcție de oferta lunii. În orice caz, este un preț convenabil, comparativ cu alte rujuri de la firme precum LOreal, Max Factor sau Bourjois.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...