joi, 17 noiembrie 2016

BLACK FRIDAY - Cele mai tari reduceri din magazinele online



  Reducerile de Black Friday au devenit rapid populare și în rândul românilor, astfel că mulți dintre noi deja ne-am făcut câteva planuri de cumpărături. Mai avem de așteptat numai câteva ore până la cea mai mare promoție din an și sunt tare curioasă dacă reducerile promise de magazinele online vor fi pe măsura așteptărilor.

     Anul acesta, Black Friday este fixat în data de 18 noiembrie, însă majoritatea magazinelor promit prelungirea promoției pe durata întregului weekend. Mai mult, unele magazine se încăpățânează să taie prețurile și vinerea viitoare, pe 25 noiembrie, astfel că până la sfârșitul lunii noiembrie prețurile sunt scăzute cu până la 90%.

   LISTA REDUCERILOR DE BLACK FRIDAY (atenție, anul acesta am inclus în listă doar magazinele din care am comandat cel puțin o dată):

1. Elefant (vezi aici) - Reduceri uriașe la cosmetice,parfumuri, genți și cărți ne promite uriașul magazin online, pe care eu îl pândesc cu mare interes. Sunt foarte curioasă în special de cosmeticele reduse, așa că la miezul nopții voi sta cu ochii pe site. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:
*****


2. Miniprix (vezi aici) - minunatul magazin de haine și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii ne promite prețuri mai mici cu până la 80%. Produsele pot fi comandate începând cu miezul nopții, în limita stocului disponibil. În plus, cu această ocazie, Miniprix organizează campania Green Day - Pădurea zâmbește cu noi, în cadrul căreia o parte din vânzări sunt destinate faunei și florei din pădurile din România. Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea promoția completă:
miniprix.ro%20
****


 3. Astratex (vezi aici)- o reducere consistentă de 30%  la toate articolele de lenjerie intimă: sutiene, chiloți, dresuri, lenjerie erotică, lenjerie pentru bărbați și pijamale. Pentru obținerea reducerii, utilizați codul Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea promoția completă:
****


4. Answear (vezi aici)- în perioada 18-27 noiembrie, peste 30.000 de produse de la 250 de branduri internaționale de top vor fi reduse cu până la 70%. Prețurile pornesc de la 6 lei, iar accentul va fi pus pe produsele de sezon, din colectiile noi.  Branduri din promoție: Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, adidas Originals, UGG, New Balance, Pepe Jeans, Diesel, Mango si multe altele.  Click pe imaginea de mai jos pentru a le vedea pe toate:
answear.ro%20
****


 5. dePurtat (vezi aici) - ne gândim și la încălțăminte, așa că vă recomand și promoția magazinului dePurtat, care ne așteaptă cu reduceri de până la 60% la foarte multe modele de ghete, cizme, botine și bocanci perfecte pentru sezonul rece . Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea lista completă a produselor din ofertă :
dEpurtat.ro
****


6. ProduseCosmetice (vezi aici) - magazinul online de cosmetice ne așteaptă cu peste 10.000 de produse din gamele de machiaj , skincare si haircare, reduse cu peste 50% pentru o parte dintre colectiile noi si lichidari de stocuri pentru colectiile trecute. Printre brandurile din promoție se regăsesc și: Yves Saint Laurent, Burberry Cosmetics, The Body Shop, ROC, Oyster Professional sau L'Oreal. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:
produsecosmetice.ro
****

 7. Bottega Verde (vezi aici) - magazinul cosmeticelor nr 1 din Italia ne așteaptă cu reduceri de până la 80% la produse pentru îngrijirea părului, a tenului și a corpului, plus la produse de machiaj și parfumuri. Ne-a pregătit 2 sesiune de Black Friday: 18-20 nov, respectiv 25-27 nov. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:
****


8. Canar (vezi aici)- în perioada 18-20 noiembrie, cosmeticele high-end au prețuri reduse cu până la 90 %:  parfumuri femei, parfumuri bărbați, creme, serumuri, seturi cosmetice, produse pentru machiaj. Caută de-a lungul campaniei produsele surpriză, fiindcă acestea vor pierde un zero din preț pe durata campaniei. Astfel, un produs care are prețul de 250lei poate ajunge la 25 lei.  Transport gratuit pentru comenzile în valoare mai mare de 199 de lei. Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea lista completă a produselor din ofertă :
canar.ro
****


9. Arta Ceaiului (vezi aici) - ne-a pregătit reduceri de până la 70% la sortimente de ceai și cafea, plus seturi de produse la prețuri promoționale. În plus, livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 50 lei!  Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea lista completă a produselor din ofertă :
artaceaiului.ro
****


10. Apiland (vezi aici)-
doar pe 18 noiembrie, ApiLand ne așteaptă cu reduceri de preț la produsele apicole, cuprinse între 20%-50%. Putem profita de prețurile promoționale pentru a achiziționa produse naturiste împotriva gripei și răcelii, dar și pentru susținerea imunității, precum miere, lăptișor de matcă sau polen crud. Pentru a vedea toate produsele din ofertă, click pe imaginea de mai jos:
apiland.ro

Un comentariu:

  1. o gramada de magazine care au oferte, pacat ca abia saptaman viitoare iau banii :(..sper cel putin, ca am deja multe chestii de cumparat

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...