sâmbătă, 28 ianuarie 2017

De ce este bine să consumăm Seleniu și Zinc



     De multe ori, ignorăm beneficiile pe care suplimentele alimentare le asigură organismului uman. În rutina de zi cu zi, micile detalii privind sănătatea noastră pot fi ușor trecute cu vederea, deși acestea ne pot da peste cap starea de bine. Desigur, nu sunt adepta consumului unui pumn de comprimate, fie ele vitamine și minerale, dar apelez la complexe de minerale, în special în anotimpurile de tranziție, primăvara și toamna.

     Administrarea suplimentelor alimentare nu este tocmai genul de informație pe care o auzi la vecinul și o pui și tu în aplicare, să te bucuri de beneficiile pe care acestea le aduc. Este indicat ca, înainte de a consuma orice tip de vitamine și minerale, fie să consultăm sfatul unui medic (medic de familie, cel mai simplu), fie să facem analize de sânge care ne indică dacă anumite minerale au un nivel scăzut în organismul nostru.

     În lunile de tranziție dintre anotimpuri, când oscilația temperaturii ne afectează organismul și acesta dă semne de slăbiciune, trebuie să ne îngrijim de menținerea unui sistem imunitar normal. Acesta este afectat, de asemenea, de o alimentație precară, dezechilibrată, dar și de oboseala acumulată în timpul programului de lucru, precum și a activităților care ne obosesc fie fizic, fie psihic.

     După operația de glandă tiroidă de anul trecut, medicul mi-a recomandat administratea unui complex Seleniu-Zinc de două ori pe an, pentru funcționarea normală a hormonilor, precum și pentru o fertilitate normală. În general, seleniul este un supliment-minune pentru buna funcționare a glandei tiroide, aceasta având un rol incredibil de important în organismul nostru. Glanda tiroidă reglează metabolismul celular, responsabil pentru menținerea unei greutăți corporale normale și a unui echilibru hormonal.


      Momentan, iau complexul Bio-Seleniu-Zinc de la Pharma Nord, sub forma unor comprimate filmate, ce se administrează oral, o dată pe zi, în timpul mesei.. Acest complex este un antioxidant ideal ce conține, pe lângă cele două minerale, și vitaminele A, B6, C și E, astfel că susține o funcționare în parametri normali a sistemului imunitar și a celui reproducător.

      Afecțiunile la nivelul glandei tiroide sunt foarte frecvente, în special în rândul femeilor, dar acestea nu oferă de obicei simptome clare care să ne facă să conștientizăm îmbolnăvirea glandei tiroide. După operație, eu am avut nevoie să-mi reechilibrez organismul, deorecele tiroida este un organ esențial, iar pierderea ei produce schimbări hormonale ce trebuie controlate cu atenție. Pe cale naturală, seleniul este cel mai eficient în echilibrul hormonal, fiind recomandat și în mod obișnuit, pentru o tiroidă sănătoasă.

     Seleniul din acest complex este o drojdie de seleniu patentată de Pharma Nord, ce conține mai mult de 30 de specii diferite de seleniu organic. Acesta este absorbit în proporție de 88% de corpul nostru, astfel că avem garanția unui efect sigur și omogen.
      Zincul este un mineral care apare în cantități minuscule în alimentația noastră obișnuită, dar este foarte important pentru sănătatea umană, deaorece contribuie la menținerea sănătății părului, a pielii, a unghiilor, a oaselor și a a vederii.

    Complexul Bio-Seleniu-Zinc de la Pharma Nord este disponibil sub forma unor comprimate filmate, fie tabletă de 30 comprimate pentru o lună de administrare, fie tabletă de 60 de comprimate pentru două luni de administrare
.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...