joi, 9 februarie 2017

Rochii de seară de la OkDress


    Fiecare femeie are nevoie de o rochie de seară frumoasă atunci când participă la un eveniment sau o petrecere elegantă. Fie că este vorba de o nuntă, un botez, o petrecere aniversară sau un bal de absolvire, prima noastră alegere este rochia de seară ideală. Din fericire, atunci când căutăm  Formal Evening Dresses, oferta de rochii este foarte diversificată, astfel încât să putem găsi modelul mult visat, fără a fi dezamăgite într-un fel sau altul.

    În alegerea rochiei potrivite trebuie să luăm în considerare, în primul rând, genul de eveniment la care luăm parte și locația acestuia. De asemenea, trebuie să alegem tipul de rochie care se potrivește cel mai bine siluetei noastre și care ne scoate cel mai bine în evidență trăsăturile fizice. Spre exemplu, o rochie cu o broderie superbă poate avea o croială care nu ne avantajează, așa că alegerea modelului se face în funcție de siluetă, înălțime, culoarea tenului și a părului, precum și de materialul din care este confecționată. 

   O alegere inspirată o reprezintă Champagne Evening Dresses, indiferent de croiala și materialul din care este confecționată. Este vorba, mai exact, despre rochia nude, cel mai îndrăgit tip de rochie după clasica little black dress. Aceasta poate fi accesorizată în diverse moduri și o puteți purta fără probleme la mai multe evenimente, deorece aspectul ei poate fi schimbat ușor cu ajutorul accesoriilor.  Rochiile nude sunt adesea cea mai inspirată alegere, avantajând cromatic brunetele, roșcatele, dar și blondele, iar modelele din magazinul online OkDress.co.uk sunt foarte frumoase:      Nu uitați să vă alegeți modele de rochii care se potrivesc vârstei, dar și personalității voastre. Este important să găsim modelul care ne face să ne simțim frumoase când îl îmbrăcăm, deoarece în acest fel vom arăta și ne vom simți senzațional. O rochie care pur și simplu nu ne avantajează sau în care nu ne simțim bine, ne poate afecta întreaga petrecere. 

      De asemenea, având în vedere tipul evenimentului, optați pentru rochii cu croieli lejere, în care să puteți dansa și să vă simțiți în largul vostru. Indiferent de eveniment, există modele de rochii foarte elegante cu croieli mai lejere, pentru că eleganță nu constă nicidecum în a purta cea mai mulată rochie cu putință. O rochie prea mulată sau cu un corset prea strâmt pot crea un disconfort pe toată durata purtării. În schimb, o croială mai relaxată ne asigură confortul pe toată durata petrecerii, oferindu-ne ocazia de a profita din plin de fiecare moment în parte. Cele mai confortabile sunt Chiffon Evening Dresses, deoarece materialul vaporos oferă o senzație plăcută la atingere și se așează frumos pe orice siluetă:


     Magazinul online OkDress oferă posibilitatea de a alege rochia în funcție de evenimentul la care urmează să luăm parte, modelele fiind împărțite în următoarele categorii:
                           - wedding dresses
                           - evening dresses
                           - prom dresses
                           - bridesmaid dresses
                           - mother of the bride dresses
                           - cocktail dresses

      Indiferent de croiala ei și de lungime (scurtă, midi, lungă, high-low), rochia poate fi personalizată, alegând materialul culoarea preferată. Rochii din satin, organza, jersey, tafta, tul și dantelă stau expuse ca într-o vitrină virtuală, cele mai multe dintre ele având aplicații felurite, ce le scot din anonimat: broderii încântătoare, aplicații din paiete ori mărgele, explozii de sclipici, ori benzi din dantelă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...