joi, 15 iunie 2017

Cele mai bune cosmetice pentru piele cu aspect bronzat


      În comerț există o gamă foarte diversificată de produse pentru obținerea efectului de piele bronzată. Când alegem un produs, este bine să ținem cont de culoarea naturală a pielii noastre, pentru ca aspectul final după folosirea autobronzantului să nu fie exagerat sau chiar un eșec. De aceea, vă recomand o „bronzare” progresivă, mai ales dacă aveți pielea deschisă la culoare. Începeți cu produse destinate pielii voastre, astfel încât să nu rămâneți cu pete inestetice. Ulterior, puteți alege produse mai intense, pentru a obține bronzul mult dorit.


     Produsele de autobronzare St. Moriz asigură un bronz frumos şi natural, fără acţiunea dăunătoare a razelor UV! În plus, obţineţi imediat bronzul dorit, care rezistă în stare perfectă multe zile! Vă vor încânta de asemenea uşurinţa aplicării acestor preparate şi parfumul lor fermecător! În plus, cu produsele de autobronzare St. Moriz puteţi fi sigur că bronzul va fi uniform şi fără pete nedorite şi că pielea se va menţine perfect hidratată şi mătăsoasă la atingere. Gama de produse include loțiuni și spume, dar și formule revoluționare precum dresurile spray, toate acestea sunt disponibile AICI.



   Și alte branduri cunoscute ne pun la dispoziție produse autobronzante, ideale pentru persoanele care nu au timp sa se expuna la soare sau a căror piele nu se bronzează perfect. Iată câteva recomandări:

^Spumă autobronzantă cu efect de fermitate Avon Sun (disponibilă AICI

^Spray autobronzant Bioderma Photoderm pt piele sensibilă (disponibil AICI)

^Loțiune nuanțatoare Dove DermaSpa Summer Revived
 cu efect delicat de bronz (disponibilă AICI)


       La fel stau lucrurile și pentru obținerea unui ten arămiu. Puteți folosi loțiuni autobronzante, ori doar pudre de față care să ofere pielii o nuanță de aur. Atenție însă, și în cazul pudrelor bronzante există câteva trucuri de luat în seamă. Multe dintre aceste pudre au irizații strălucitoare, unele aurii, altele roz, altele argintii. Pentru tenul mai închis la culoare, evitați produsele cu reflexii roz, acestea fiind potrivite femeilor cu tenul mai deschis la culoare. Dacă din contră, aveți tenul deschis, atunci evitați pudrele bronzante în nuanțe intense, gen terracotta.

    Adio ten alb, fără vitalitate! Vreau un ten luminos, bronzat, pregătit pentru vară, așa că vă recomand și vouă câteva produse ideale pentru un ten arămiu: 

^Paletă autobronzantă W7 Hollywood bronze & glow (disponibilă AICI)

^Ser autobronzant pt fata Biotherm (disponibil AICI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...