vineri, 20 octombrie 2017

3 cărţi de weekend


^sursă foto: Instagram Letusreadsomebooks


      După o săptămână nebună de muncă, termene limită, cursuri, agitaţie, oboseală, ne putem relaxa mintea şi trupul în compania unei cărţi bune. În weekend ne permitem să ne detaşăm de stresul cotidian, evadând în paginile frumos scrise ale unui autor de suflet.

     La mine, weekend-ul se anunţă a fi unul ploios şi monoton, toamna îşi arată faţa mai puţin frumoasă. Aşa că voi profita de confortul şi căldura casei pentru a mă abandona în braţele unei cărţi pe care vreau de ceva vreme să o termin şi am tot amânat acest lucru.

     Apropo, dacă nu prea mai aveţi ce să citiţi acasă sau pur şi simplu vreţi să adăugaţi titluri noi în biblioteca personală, vă anunţ că în librăria online Libris.ro sunt reduceri atractive la titlurile editurii Polirom. Reduceri între 20 - 85%, valabile începând de astăzi şi până duminică la miezul nopţii. 

    Un mic detaliu, la Libris livrarea prin curier este gratuită pentru comenzile mai mari de 30 lei. Dacă nu atingeţi acest prag minim, atunci trebuie să achitaţi o sumă mică de 5 lei pentru expediţia rapidă. Plus că pachetul ajunge foarte repede, eu personal comand des fără să fi avut vreodată probleme.

    Ce să citiţi, ce vă recomand? Încercaţi să descoperiţi lucrările pline de farmec ale Kazuo Ishiguro, el este laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în acest an. Găsiţi titlurile din ofertă disponibile AICI.


      O altă carte de succes este Exerciţii de echilibru, ce poartă semnătura lui Tudor Chirilă. Este cea mai populară carte de la Polirom din ultimii 5 anii, Chirilă însuşi fiind un personaj foarte popular graţie felului său de a se exprima, onest, natural, tranşant. Exerciţiile lui reunesc subiecte sociale, sentimentale şi politice, toate relatate simplu şi franc. Cartea este disponibilă AICI, la preţ redus cu 20%.


    Devenit celebru prin opera-semnătură, Lolita, Vladimir Nabukov a lăsat frânturi de geniu şi în celelalte lucrări ale sale mai puţin cunoscute publicului larg. Stilul său presupune subiecte complexe şi profund analizate, jocuri de cuvinte şi o expresivitate incredibilă. Vă recomand Foc palid şi Vorbeşte, memorie, dar lista completă de opere o găsiţi AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...