vineri, 13 octombrie 2017

Cosmetice noi pe Elefant.ro

 

      Magazinul online Elefant.ro continuă să mă surprindă plăcut cu nouățile cosmetice postate aproape zilnic, printre care se numără atât produse de machiaj, cât și cosmetice pentru îngrijirea părului, a corpului și a tenului. A devenit o obișnuiță să intru pe site și să verific noutățile, mai ales că anumite cosmetice nu se găsesc la noi în țară, în timp ce restul au prețuri mai convenabile decât în alte părți.

     La Elefant, livrarea se face prin curier rapid și pachetul ne este adus direct acasă. Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 199 lei, la fel şi pentru coletele pe care alegi să le ridici personal dintr-un pick up point Elefant.

    Astăzi, 13 octombrie, Elefant are activ un cod de reducere de 13% pe care îl puteţi folosi pentru cumpărăturile voastre: VINERI13
    Toate noutățile cosmetice sunt disponibile AICI, printre ele se numără produse ale următoarelor branduri: Revlon, Bielenda, TIGI, Dermacol, Greenland, L Occitane, Max Factor, Wella, Shisheido, Estee Lauder și multe altele.

    Rimmel London are multe seturi cosmetice atractive, la preţuri foarte avantajoase, pe care le puteţi descoperi AICI. Spre exemplu, Setul Rebel Look conţine mascara ScandelEyes Reloaded Extra Black şi tuşul lichid pentru ochi Glam Eyes la preţul promoţional de 26 lei!


     Kerastase ne oferă produse excepţionale pentru îngrijirea părului, pentru rezultate ca la salon. Din experienţă personală pot spune că acestea sunt unele dintre cele mai bune cosmetice pentru păr pe care le-am folosit. Uleiul de păr Elixir Ultime este un preţios tratament leave-in pentru păr, ce hrăneşte şi fortifiază fibra capilară, oferind părului un luciu mătăsos şi suplu, fără să încarce. Este disponibil AICI

    
    Pentru unghii în ton cu minunata lună octombrie ne vine în ajutor Lacul de unghii Orly, din mini-colecţia Smoky. Nuanţa Brush It On  este un mix ingenios între toap coat-urile cu sclipici şi lacurile de unghii cu sidefuri mate. Această preţioasă ojă este disponibilă AICI.
    Lacurile din colectia SMOKY beneficiază de multi-premiatul Gripper Cap, un capac uşor de deschis şi practic, din cauciuc siliconat. Ojele Orly nu contin DBP, toluen, formaldehida sau rasini din formaldehide. 


      Makeup Revolution London este un brand popular pentru produsele de machiaj calitative şi diversificate, la preţuri rezonabile. Oferta de produse din magazinul Elefant este diversificată şi o puteţi studia cu mai multă atenţie, AICI.
      Câteva cosmetice de luat în considerare:


Paletă de farduri New-trals vs Neutrals

Paletă Ultra Contour

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...